Hibajavításokkal szőnyegbombázott a Microsoft

technical service. Car service Wrench Industrial Laborer Service Knuckle Working Class Photography Slippery One Man Only Men Adults Only Auto Mechanic Gripping Fist Repairman Chrome Color Image Mechanic Adult Holding Repairing Working Showing Technician C
Auto repair garage.
Vágólapra másolva!
Összesen 50 sebezhetőséget javítanak a februári frissítései.
Vágólapra másolva!

Magyar idő szerint kedd este elérhetővé váltak a februári hibajavító kedd keretében kiadott frissítések a Microsoft termékeihez. A vállalat összesen 50 sérülékenységet javított a támogatott szoftvereiben, ezek közül szerencsére egyik sem volt nulladik napi, ráadásul csak egy a Windowshoz kiadott patch kapott kritikus besorolást. Ezen túlmenően a Windowsok újabb foltozásokat kaptak a processzorokat érintő Meltdown és Spectre hibák kihasználásának megnehezítése érdekében.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/30Eight

A Microsoft által kiadott hibajavítások a már említett Windows mellett az Office irodai csomagot, a Microsoft Office online szolgáltatásokat, az Internet Explorert, a Microsoft Edge-et, és az említett böngészőkben (is) használt ChakraCore JavaScript-motort érintik.

A hibajavítások szokás szerint a Windows Update szolgáltatáson keresztül telepíthetőek, javasoljuk a minél előbbi installációjukat, már ha a Windows még nem oldotta volna meg magától a feladatot.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!