Már válóok a Fortnite-függőség

epic games fortnite videojáték
Fortnite
Vágólapra másolva!
Egy brit válószolgáltatás január óta 200 ilyen keresettel találkozott.
Vágólapra másolva!

A válások intézését végző szolgáltatások közleményei általában kissé abszurdak, hiszen alapvetően érdekes statisztikákat közölnek a válások okairól, de végső soron mindig a saját szolgáltatásaik reklámozása a céljuk. Ez különösen szembetűnő a brit Divorce Online legújabb közleményében, a cég elsősorban a fiatalabbakat veszi célba, online ügyintézéssel teszi gyorsabbá és kényelmessé a válások elintézését. Ez a legnagyobb efféle szolgáltatást nyújtó cég az Egyesült Királyságban.

Fortnite Forrás: Epic Games

A lényegre térve a vállalat szerint idén új trend indult, a január óta feldolgozott beadványok körülbelül 5 százaléka esetében a házastársának Fortnite-függőségére hivatkozva kívánt válni a keresetet benyújtott személy. Összesen 200 darab válókeresetről van szó.

– vezette fel színpadiasan a sajtóközleményét a Divorce Online.

A cég szerint folyamatosan nő a digitális függőségek miatti válókeresetek aránya, példaként a pornófüggőséget, a közösségihálózat-függőséget, továbbá az online játékok iránti függőséget hozta fel a cég.

Éppen ezért is nem tartja meglepőnek, hogy már Fortnite-függőség miatt is válnak a házasok; az idő múlásával folyamatosan bővül a válókeresetekben konkrétan megnevezett, digitális függőségek köre.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!