Telepíthető az iOS 12 nyilvános bétája

apple ios 12 iphone ipad tablet okostelefon táblagép
Apple iOS 12
Vágólapra másolva!
Már nem csak a fejlesztők tesztelhetik a rendszert.
Vágólapra másolva!

Végső fázisába ért az idén ősszel megjelenő Apple iOS 12 fejlesztése, így mostantól már az évi 99 dollárba kerülő fejlesztői fiók nélkül is elérhető a béta változata. A szoftvert bárki telepítheti, aki rendelkezik egy iOS 11 rendszert futtató iPhone okostelefonnal vagy iPad táblagéppel.

Apple iOS 12 Forrás: Apple

Az iOS 12 ugyan hoz néhány kisebb-nagyobb jelentőségű újítást, de a legnagyobb előnye a többség számára a jelentősen hibamenetesebb működés és a számottevően jobb teljesítmény lesz. Az Apple eredetileg elég sok újdonságot kívánt implementálni benne, azonban ezek javát átcsúsztatta a jövő évi kiadásába, hogy a fejlesztők a hibák javítására és a teljesítmény növelésére fókuszálhassanak.

A béta operációs rendszer telepítését kizárólag kalandoroknak ajánljuk, ráadásul nekik sem elsődleges telefonra, hiszen egyelőre bőven akadhatnak még benne a telefonok és a táblagépek hétköznapi használatát megnehezítő, továbbá általánosságban véve bosszantó hibák. A többség sokkal jobban teszi, ha megvárja a végleges, stabil kiadását.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!