Ellenőrizhető a Facebookon töltött idő

Teenage girl using smartphone in a cafe Smart Phone Beautiful Schoolgirl Using Phone Adolescence Teenagers Only Coffee Break Student Bar Counter Text Messaging Relationship Difficulties Coffee Cup Girls Teenage Girls Young Women Women Females Copy Space S
Girl in a cafe texting on smartphone - copyspace
Vágólapra másolva!
Lassan mindenki megtekintheti majd a statisztikáit.
Vágólapra másolva!

A techvilág új trendje a digitális egészségmegőrzés. Ennek keretében az Apple, a Google és a Facebook is olyan funkciókat kezdett implementálni a szoftvereibe, amelyek segítségével követhető a mobilozással, vagy az egyes alkalmazások és webszolgáltatások használatával töltött idő.

Megtekinthetővé vált a Facebook mobilalkalmazásában a közösségi hálózat használati ideje Forrás: Facebook

Az újdonságok folyamatosan válnak elérhetővé, most épp a Facebook a soros: a vállalat elkezdte hullámokban bekapcsolni a mobilos alkalmazásában azt a menüt, amelyben áttekinthetőek a program használatával kapcsolatos információk.

Ebben megnézhetik a felhasználók, hogy az elmúlt hét napban mennyi időt töltöttek a Facebookon, időlimites emlékeztetőt állíthatnak be a használati idő kordában tartására, továbbá testre szabhatják a kijelzett értesítéseket.

A digitális egészségi szolgáltatás egyelőre nem mindenkinél vált elérhetővé, de a következő hetekben a Facebook globálisan aktiválja az újítást.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!