Fájdalmas nevű szolgáltatást indíthat a Samsung

Teenager hipster friends partying by blowing colorful confetti from hands Boho Road Trip Retro Styled Adolescence Teenagers Only Leisure Activity Girls Teenage Girls Women Boys Men Group Of People Celebration Youth Culture Lens Flare Confetti 20-29 Years
Group of teenager hipster friends partying by blowing and throwing colorful confetti from hands with sunset sun flare
Vágólapra másolva!
Az ismerősök tartózkodási helye volna megállapítható az Uhssuppal.
Vágólapra másolva!

Nem áll távol a vicces nevű szolgáltatások indítása a Samsungtól, a legutóbbi gyöngyszemek a 2014-ben az USA-ban elrajtolt Milk Music és Milk Video voltak, érdeklődés hiányában mára mindkettőt leállította a vállalat. A jelek szerint most Európát és Ázsiát támadná be egy fura nevű szolgáltatással a gyártó.

Forrás: Getty Images/Wundervisuals

Az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalához benyújtott védjegykérelem szerint (via Android Police) az Uhssup egy olyan mobilos alkalmazás, amivel a felhasználók valós időben követhetik az ismerőseik földrajzi helyzetét, ezzel megkönnyítve az ismeretlen terepen való találkozást. A felhasználók persze kommunikálhatnak is egymással az alkalmazáson keresztül.

A megszerezni kívánt névből ítélve az Uhssuppal elsősorban a fiatalokat venné célba a Samsung, és egy izzadságszagú meeting során a cég illetékesei arra jutottak, hogy ez márkanév kellő mértékben menő lehetne a városi fiatalság számára. Nem világos, hogy a mobilalkalmazás mikor mutatkozhat be, már persze ha egyáltalán lesz belőle valami.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!