32 hüvelykes érintőkijelzőt kapott a prémium futópad

peloton tread futópad futás fitnesz
Peloton Tread
Vágólapra másolva!
Élő edzések is elérhetőek az eszközön keresztül.
Vágólapra másolva!

Az egészségmegőrzés céljából otthon testedzést végezni kívánók a különféle apró holmik mellett tipikusan szobabiciklit vagy futópadok vesznek maguknak, hogy az időjárástól és az időbeosztásuktól függetlenül mindig lehetőségük nyíljon a testük megerőltetésére. Mindkét eszközből rengeteg típus kapható a piacon, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájához és az igényeihez leginkább passzoló modellt.

Peloton Tread Forrás: Peloton

A New Yorkban székelő Peloton által most leleplezett futópad az abszolút prémium kategóriába tartozik, a simán csak Tread névre keresztelt eszközért

potom 4000 dollárt, azaz nettó 1 millió forintot kér a gyártó.

Ezért cserébe a várható élettartama még komoly igénybevétel esetén is rendkívül hosszú, plusz nagy sebességű futáskor halk marad.

Mindezektől függetlenül az teszi igazán érdekessé az eszközt, hogy kapott egy 32 hüvelykes érintőkijelzőt. Ezen keresztül egyrészt követhetőek a legkülönfélébb statisztikák, másrészt pedig havi 49 dollár előfizetési díjért cserébe elérhető vele a Peloton edzéseket tartalmazó videotára.

Sőt: profi edzők által tartott, élő edzésekbe is bekapcsolódhatnak a vásárlók. Az egyelőre nem világos, hogy ez a szolgáltatás benne van-e az említett előfizetésben.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!