Mutatja a videózással töltött időt a YouTube

YouTube app on digital devices App MEDIA Mobile Tech TECHNOLOGY application blog code communication data developer FILM FILMING iPhone LOGO movie news PHONE programming social social media STREAM streaming VIDEO video blog vlog vlogging youtube
The YouTube video app is seen on various digital devices on 28 March, 2017. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Követhetőek az elmúlt egy hét statisztikái a mobilappokban.
Vágólapra másolva!

Az idei I/O fejlesztői eseményen a Google elég sok időt töltött a digitális jóléti kezdeményezéseinek az ecsetelésével. Ezek keretében a vállalat szeretné, ha az androidos mobilokat használók és a YouTube-ozók átlátnák, hogy mennyi időt töltenek a mobiljaik nyomogatásával és a videózással. Az ijesztő adatok remélhetően tudatosítják bennük, hogy önmérsékletet kell tanúsítaniuk a mentális egészségük megóvása érdekében.

Forrás: NurPhoto/Jaap Arriens

Most váratlanul elérhetővé vált a digitális jóléti szolgáltatás a YouTube mobilappban, a következő indításakor erről egy eltéveszthetetlen értesítést is küld a program. A statisztikai felületet betöltve a felhasználók láthatják, hogy mennyi időt töltöttek aznap, az előző nap, továbbá az elmúlt 7 napban a videózással, plusz a napi átlagjukat is kijelzi a program.

A statisztikák alatt a YouTube-on eltöltött idő menedzselését megkönnyítő funkciók kapcsolhatóak be, például a felhasználók értesítést kérhetnek a szünetek tartásáról, továbbá kikapcsolhatják a soron következő videók automatikus lejátszását.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!