Csúszik az Android 8.x frissítésekkel a Samsung

samsung galaxy j7 2017
Samsung Galaxy J7 2017
Vágólapra másolva!
A legtöbb mobilja csak jövőre kaphatja meg az újabb rendszert.
Vágólapra másolva!

A nagy mobilgyártók javához hasonlóan a Samsung is notórius a szoftverfrissítések kiadásának lassú tempójáról, ráadásul az sem szokatlan, ha nem képes teljes mértékben teljesíteni a vállalásait. Nem úgy tűnik, mintha a közeljövőben nagy fordulat történne ezen a téren, sőt: a legtöbb Android 8.x rendszert utólag megkapó mobilja esetében a jövő évre csúszott a frissítés kiadása.

Samsung Galaxy J7 (2017) Forrás: Samsung

Ez a Samsung hivatalos ütemtervének legújabb revíziójából derült ki. A dokumentum szerint a gyártónak eddig a Galaxy S8, a Galaxy S8 Plus, a Galaxy Note 8 és a Galaxy Tab S3 készülékekre sikerült eljuttatnia az Oreót, következőre pedig a hazánkban nem forgalmazott Galaxy J7 Neo kaphatja meg idén decemberben.

Az összes többi készülékre a jövő év első negyedévében érkezik meg a szoftver, a többségükre januárban, de a Galaxy J7 Max esetében februárt, míg a Galaxy J7 (2016) esetében márciust ígér a gyártó.

A legtöbb Samsung csak jövőre kapja meg az Android 8.x rendszert hozó frissítést Forrás: SamMobile

Fontos tudni, hogy az ütemterv változhat még a következő hónapokban, azaz előrébb és hátrább is csúszhatnak a dátumok, a legrosszabb esetben pedig akár el is tűnhetnek egyes modellek a listáról.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!