Agresszív árazást kapott a Xiaomi Redmi 6 Pro

xiaomi redmi 6 pro android okostelefon
Xiaomi Redmi 6 Pro
Vágólapra másolva!
Nem úgy tűnik, mintha mellé lehetne fogni a mobillal.
Vágólapra másolva!

A telefonárazás fekete öves mesterének mondható Xiaomi bejelentette a megfizethetőbb Redmi termékcsaládjának legújabb tagját. A középkategóriás Xiaomi Redmi 6 Pro első körben szokás szerint Kínában kerül majd piacra, azonban nem lepődnénk meg, ha néhány héten belül többek közt Európában is elérhetővé válna.

Xiaomi Redmi 6 Pro Forrás: Xiaomi

A mobil kifejezetten trendin néz ki: a klasszikus fekete mellett sárga, rózsaszín, kék és vörös borításokkal is elérhető lesz, plusz a kijelzője megkapta a manapság nagyon menő notchot.

Ez az első szenzorszigetes Redmi.

A 19:9 képarányú IPS paneljének átlója 5,84 hüvelyk, a felbontása pedig tiszteletre méltó 2280×1080 pixel. A telefon előlapi kamerája 5 megapixeles, míg a hátlapi dupla kamerás képalkotó rendszere 12 MP + 5 MP konfigurációt használ, optikai képstabilizációval és fáziskülönbséges autofókusszal.

Xiaomi Redmi 6 Pro Forrás: Xiaomi

A Xiaomi Redmi 6 Pro teljesítmény tekintetében sem rossz, a meghajtásáról a Qualcomm Snapdragon 625 lapkakészlet gondoskodik, modelltől függően 3 GB vagy 4 GB memória mellett. A további érdekességei közül kiemelendő a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, a klasszikus hangcsatlakozó, a microUSB port, a dupla nano SIM, továbbá a dedikált microSD foglalat.

A készülékből háromféle modell lesz a memória és a háttértár szerint:

  • 3 GB + 32 GB: 999 jüan (nettó 43 ezer forint);
  • 4 GB + 32 GB: 1199 jüan (nettó 51 ezer forint);
  • 4 GB + 64 GB: 1299 jüan (nettó 55 ezer forint).

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!