Miért pont hógolyót ne lehetne venni automatából?

real minnesota snowballs hógolyó automata
Egy dollárba kerülnek a hógolyók az automatában
Vágólapra másolva!
Még az ázsiaiak is elégedetten csettinthetnek a különleges találmányra.
Vágólapra másolva!

Különösen az ázsiai országokban már régóta meglepő dolgok vehetőek automatákból, ha minden jól megy, akkor Dél-Koreában hamarosan még hentesautomaták is terjedni kezdhetnek. Az USA most válaszolt a kihívásra, a Space150 reklámügynökség ugyanis egy hógolyókat áruló automatát helyezett ki a Minnesota államban lévő Minneapolis városában.

Egy dollárba kerülnek a hógolyók az automatában Forrás: realmnsnowballs / Instagram

A néhány napig üzemelő automatából darabonként 1 dollárért vásárolhatóak a hógolyók, műanyag dobozban adja ki azokat a gép. Az automata két célt szolgál: egyrészt reklámozza a fogyatékkal élő embereknek természetjárásokat szervező Wilderness Inquiry nonprofit szervezetet, másrészt pedig a befolyt bevételt adományként átadja annak. Az automatában árult hógolyókat kézzel gyúrták a Space150 munkatársai.

Canning the snowball is tough on the elbow. Remember to stretch first.

Real Minnesota Snowballs (@realmnsnowballs) által megosztott bejegyzés,

Nem csak az automata helye, de a kihelyezésének az időzítése sem véletlen: vasárnap Minneapolis ad otthont az 52. Super Bowl nagydöntőjének. A reklámcég valószínűleg reméli, hogy a stadion közelében található automata híre a sportesemény látogatói jóvoltából vírusként söpör majd végig a közösségi médián.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!