Újabb prémium okosórát készített a Tag Heuer

tag heuer connected modular 41 okosóra android
Tag Heuer Connected Modular 41
Vágólapra másolva!
Az új modell egy picit kisebb és olcsóbb az elődjénél.
Vágólapra másolva!

A svájci Tag Heuer még 2016-ban lépett be az okosórák piacára, az eddig kiadott két modelljét elsősorban a hatalmas méretük miatt érte kritika. Nem világos, hogy mennyit sikerült értékesíteni az eszközökből, azonban a jelek szerint pont megfelelő kereslet mutatkozott rájuk ahhoz, hogy a gyártó erőforrásokat biztosítson a további termékfejlesztésre.

Tag Heuer Connected Modular 41 Forrás: Tag Heuer

A most bemutatkozott Tag Heuer Connected Modular 41 elsősorban a méretbeli problémát próbálja orvosolni: a tavalyi modell háza még 45 milliméteres volt, az új darabé már csak 41 mm. Nem csak miniatürizálást hajtottak végre a mérnökök, a karóra 390×390 pixeles kijelzője magasabb fényerőre képes, a beépített háttértárának kapacitása pedig 8 GB-ra duplázódott. A rendszermemóriája maradt 1 GB.

A karóra 50 méter mélységig vízálló, rendelkezik beépített GPS-szel és NFC-vel, az utóbbi az Android Pay-es fizetéshez használható. A Tag Heuer Connected Modular 41 kezdőára 1200 dollár (az elődje 1500 dollárnál kezdődik), azonban megfelelő díszítéseket és szíjat választva ennek a többszörösére is ugorhat az összeg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!