Intelligens funkciókkal érkezik a Huawei okosmérlege

Vágólapra másolva!
A felhasználó egészségi állapotát és a szervezet különböző funkcióit is elemző intelligens mérleget mutatott be a Huawei. Az AH100 okosmérleg az egyszerű súlymérés mellett állandó információval látja el a felhasználót, megmutatja többek között a testzsír százalékot, a szervezet proteintartalmát és szemmel tartja a vízháztartást is.
Vágólapra másolva!

Az AH100 modell segítségével folyamatosan nyomon követhetők az egészség- és fitneszadatok. A Huawei Body Fat Scaler alkalmazással a felhasználó okostelefonja – és Bluetooth kapcsolat –segítségével teljes képet kaphat teste aktuális állapotáról. Az alkalmazás magyar nyelven is elérhető. A Huawei Health alkalmazás beállításainak köszönhetően

az eszköz naplózza többek között a testzsír százalék, az izomtömeg mennyiség, a proteintartalom és a csontok ásványi anyag tartalmának és a BMI (testtömeg index) értékeit is.

Az okosmérleg egyedülálló módon, az úgynevezett Bioelektromos impedancia elemzés (BIA) segítségével vizsgálja a test összetételét, vagyis hogy

megfelelő mértékű-e a szervezet izom-víz-zsír aránya.

Segítségével megállapítható többek között az anyagcsere sebessége és a szervezet mélyebb rétegeiben található zsigeri zsírtartalom szintje.

Huawei AH100 okosmérleg Forrás: Huawei

Az AH100 okosmérleg időrendben tárolja az egészségügyi adatokat és képes 10 különböző felhasználói csoportot is azonosítani, ha offline állapotban használják. Az intelligens riasztó funkciónak köszönhetően

az eszköz figyelmezteti a felhasználót, ha a mért egészség- és fitness értékei nagy eltéréseket mutatnak a múltbéli eredményekhez képest.

A Huawei okosmérleg az összes adatot saját flash memóriáján tárolja az áramkimaradás miatti adatvesztés megelőzése érdekében.

A gyártó az okosmérleget könnyű, nagy szilárdságú edzett üvegtesttel, átlátszó ITO bevonattal és nagy fényerejű fehér LED kijelzővel szerelte fel. Használata egyszerű, már 2 kg-os súly esetén is működésbe lép és aktiválja a Bluetooth kapcsolatot. Az adatok rögzítése és az elemzés befejezése után 10 perccel az eszköz automatikusan hibernálja magát.

A mérleg Android 4.4/iOS 8.0 vagy újabb operációs rendszert futtató, Bluetooth 4.0 vagy újabb technológiát támogató okostelefonokkal kompatibilis, és már elérhető a hazai viszonteladóknál.