Ezekre a Samsung mobilokra jöhet az Android 8.0

samsung galaxy note 8 dex android okostelefon
Samsung Galaxy Note 8 a Dex dokkolóban
Vágólapra másolva!
Fenntartásokkal kezelendő a friss dátumozású lista.
Vágólapra másolva!

A mobilozók oroszlánrészét aránylag hidegen hagyja, hogy pontosan milyen verziójú Android fut a telefonján, a Samsung részben emiatt nem is jelzi a hivatalos termékadatlapjain az információt. Ettől függetlenül furcsa, hogy a vállalat három hónappal az Android 8.0 kiadása után sem közölte, hogy melyik készülékei kapják meg a rendszert, az ügyfelek egy táborát bizony érdekli a kérdés.

A kép csak illusztráció (Samsung Galaxy Note 8 a Dex dokkolóban) Forrás: Samsung

Hivatalosan egyelőre csak annyit tudni, hogy a Galaxy S8 modellek mindenképp megkapják az Oreo kódnevű Android 8.0-t, ezen felül pedig a vállalat ügyfélszolgálatán az a hír járja, hogy a két évvel ezelőtti Galaxy S6-osokra is jön a rendszer. A Boy Genius Report beszámolója alapján egy eddig megbízhatónak bizonyult forrás most kiszivárogtatta az Oreót kapó Samsung okostelefonok éppen aktuális listáját.

Az Android 8.0 rendszert állítólagosan megkapó Samsung Galaxy eszközök listája Forrás: Weibo

A fenti kép tanúsága alapján a lista 2017. november 24-én frissült utoljára, és a már említett Galaxy S6-osokon kívül több 2015-ös modell is található rajta. Újból kiemelnénk, hogy a lista hitelességét fenntartásokkal kell kezelni, csak a Samsung hivatalos tájékoztatása után véglegesedik, hogy mely modellekre válik majd elérhetővé az Android 8.0.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!