Szeretne egy kommunikátort a Star Trekből? Van egy jó hírünk!

Vágólapra másolva!
A tegnap bemutatott, Bork kocka alakú PC után ismét egy olyan kütyüvel jelentkezhetünk, ami valószínűleg a Star Trek rajongók kedvence lesz.
Vágólapra másolva!

Nem másról van szó, mint az eredeti sorozat legendássá vált kommunikátoráról, amivel a különböző karakterek beszélgettek egymással. Scotty, sugározz fel!

A The Wand nevű cég úgy gondolta, hogy erre bármikor szükségünk lehet az életünkben (és igazuk van), úgyhogy elkészítették az eszközt, ami ráadásul olyanokat is tud, amiket a sorozatban esélye sem volt: van benne például Bluetooth-kapcsolódási lehetőség.

Forrás: Amazon

De először nézzük a külsejét. Ez szinte egy az egyben visszaadja az eredetit, ami nem véletlen: egy teljes, 3D-s szkennelést végeztek a készítők az egyik megmaradt, utolsó eredeti kelléken, amit még a sorozathoz használtak.

A Bluetooth-kapcsolat segítségével tényleg működő, igazi beszélgetésre alkalmas kommunikátort kapunk, de ha éppen nincs senki, akivel cseveghetnénk, akkor megnyugtató, hogy a kütyübe beépítettek húsz különböző hangfelvételt és párbeszédet-részletet a sorozatból, így tulajdonképpen Kirk kapitánnyal is beszélgethetünk.

Ezen kívül használható vezetéknélküli hangszóróként, ráadásul a hozzá adott állvánnyal szintén vezeték nélkül tötlhető is.

A kommunikátor 149 dollárba kerül, és nyilvánvalóan kiváló ajádnék lehet Star Trek-rajongó felebarátunknak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!