Ingyen beszerezhető PC-re a Watch Dogs

watchdogs xbox ps4 pc
Watchdogs
Vágólapra másolva!
Hétfő délutánig bárki örökre hozzáadhatja az Uplay-fiókjához.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt években a nagy játékkiadók aránylag rendszeresen osztogattak reklámcélból ingyen PC-s játékokat, az egyik különösen nagylelkű vállalat még tavaly a 30. születésnapját ünneplő Ubisoft volt. A Vivendi általi erőszakos hatalomátvétel réme által fenyegetett cég most váratlanul egy meglepő akcióval állt elő: 2017. november 7–13. között bárkinek ingyen odaadja a Watch Dogs első részének számítógépes változatát.

Watch Dogs Forrás: Ubisoft

A bőkezűség csak elsőre tűnik nagynak, jobban belegondolva érthető a lépés. Az eredetileg 2014-ben megjelent játék valószínűleg már jó ideje nem fogy: az ingyen osztogatásával a kiadó egyrészt képes lehet eladni néhány 20 eurós Season Pass-t a játéktól eddig távol maradt gamereknek, másrészt pedig reklámozhatja a messze jobban sikerült Watch Dogs 2-t.

Persze az ingyen lónak nem szabad nézni a fogát, főleg hogy a közvélekedéstől eltérően a Watch Dogs egyáltalán nem rossz játék. Annak idején a viszonylagos bukását inkább az okozta, hogy maga alá gyűrte az Ubisoft sajtósai által generált iszonyatos felhajtás; egyszerűen nem tudott megfelelni a vele szemben támasztott, rendkívül magas elvárásoknak.

Az ingyenes Watch Dogs beszerzéséhez csak el kell indítani az Ubisoft Uplay klienst, majd ott a „Hírek" szekció legtetején két kattintással „örökre" hozzáadható a felhasználói fiókhoz. Egyelőre csak előtölthető a játék, elméletileg kedd délután 5 órától kezdve lehet majd játszani vele.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!