Képkeretnek álcázza magát a Samsung tévéje

samsung frame tv televízió képkeret
Első pillantásra képkeretnek tűnik a Samsung Frame TV
Vágólapra másolva!
Megkezdődött a legkisebb és legolcsóbb Frame TV forgalmazása.
Vágólapra másolva!

Az év eleji Consumer Electronics Show egyik tévémeglepetése a Samsungtól érkezett, a különleges Frame termékcsaládjának tagjai első pillantásra falra szerelt képkereteknek tűnnek. Oldalról nézve lehetnek csak gyanúsak, hiszen jóval vastagabbak a tipikus képkereteknél. Persze nem hagyta ki a ziccert a Samsung: a vásárlók digitális képkeretekként is hasznosíthatják a televíziójukat, ha éppen nem néznek rajta tévéadást vagy egyebet.

Első pillantásra képkeretnek tűnik a Samsung Frame TV Forrás: Samsung

A 4K felbontású megjelenítővel szerelt tévécsalád pár hónapja vált elérhetővé a piacon, első körben 55 és 65 hüvelykes változatokban. Persze nem olcsón, az exkluzív tévékhez a fenti sorrendben 2000 és 2800 dolláros árcédula társult (olyan nettó 533 és 746 ezer forint), így az erősebb középosztályba tartozók is kétszer meggondolták, hogy pont ilyen tévékkel akarnak-e villogni a jól szituált ismerőseik előtt.

A vállalat most megoldotta a problémájukat: megkezdte a 43 hüvelykes, de továbbra is 4K kijelzővel szerelt Frame TV forgalmazását. Az újdonság „csak" 1300 dollárba, azaz olyan nettó 346 ezer forintba kerül. Összehasonlítási alapul hasonló összegért lehet vásárolni egy Apple MacBook laptopot, vagy egy Apple iPhone X-et, AppleCare garanciakiterjesztéssel.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!