Országos IT Megmérettetés indul. A nyertes a CEBIT-re utazhat

Ingyenes Office 365 a magyar iskolák számára, Windows, Microsoft, tanulók informatika órán Nyíregyházán egy gimnáziumban
Vágólapra másolva!
Már több mint 3000-en regisztráltak az Országos IT Megmérettetés versenyére, ahol 19 kategóriában bizonyíthatnak a szakemberek. Az indulóknak 10 héten, 10 fordulón keresztül 10 perces feladatokban kell majd tudásukról számot adni.
Vágólapra másolva!

A megmérettetés abszolút győztese az lesz, aki a legtöbb kategóriában tud hibátlan eredményt felmutatni. Nyereménye egy utazás a CEBIT-re Hannoverbe, Európa legnagyobb üzleti, innovációs és digitális fesztiváljára. Az egyes kategória legjobbjai egy 300 ezer forint értékű továbbképzést kapnak ajándékba.

Már több mint 3000-en regisztráltak. Forrás: MTI/Balázs Attila

Az online verseny célja, hogy megmutassa a magyar informatikusok kimagasló tudását és kreativitását, valamint lehetőséget adjon a szakma sokszínűségének bemutatására. A megmérettetés szervezője az IThon.info portál, szakmai hitelesítők az Attrecto, a DXC Technology, a Hacktivity csapata, az Intalion, a Qualysoft, a ShiwaForce.com, és a Training 360.

Az indulók számára a jelentkezési határidő: 2017. szeptember 24. vasárnap, 23 óra!

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!