Dupla kamerát kapott a Samsung Galaxy J7+

samsung galaxy j7+ android okostelefon dupla kamera
Samsung Galaxy J7+
Vágólapra másolva!
A Samsung már a középkategóriában is kínál kétszenzoros fényképezőt.
Vágólapra másolva!

Valamilyen oknál fogva nemzetközi hírverés csapása helyett a Samsung nagy csendben, Tájföldön mutatta be a legújabb, erős középkategóriás okostelefonját. A jó ideje pletykált Galaxy J7+ (egyes piacokon Galaxy C7-nek hívják majd) legnagyobb érdekessége, hogy két hátlapi kameraszenzort kapott. Nem is rosszak: a fő szenzor 13 megapixeles és f/1.7 rekesznyílású, míg a társa 5 megapixeles, f/1.9 apertúrával. Természetesen autofókuszos és vakus a rendszer, ellentétben az előlapi 16 megapixeles kamerával.

Samsung Galaxy J7+ Forrás: Samsung

Az árkategóriájában szinte borítékolhatóan jó fotókat készíteni képes, üvegbe és alumíniumba burkolt készülék persze a hétköznapi mobilozás során is megállja majd a helyét. A kijelzője 5,5 hüvelykes és 1920×1080 pixeles Super AMOLED, a MediaTek Helio P20 rendszerlapkájában nyolcmagos processzor dolgozik, a memóriája 4 GB, a microSD-vel bővíthető háttértára pedig 32 GB.

Az ujjlenyomat-olvasóval, 3000 milliamperes akkuval, és Android 7.1.1-gyel szerelt Samsung Galaxy J7+ kártyafüggetlen ára Tájföldön 12900 bát, azaz olyan 100 ezer forint lesz. Az európai forgalmazásával kapcsolatos részletek egyelőre tisztázatlanok.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!