Megérkezett a kétkijelzős YotaPhone 3

Yotaphone 3
És ez még csak a telefon hátulja....
Vágólapra másolva!
Júniusban érkeztek már információmorzsák a YotaPhone 2 folytatásáról a Harbinban tartott Kína-Oroszország kiállításról, de a cég nagyon sejtelmes volt a készülék specifikációival és elérhetőségével kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Itt formálisan is bemutatták a YotaPhone 3-mat Kínában, ahol 360 és 460 dolláros áron lesz elérhető. A kínai viszonteladó JD.com szeptember 5-től vesz fel előrendeléseket a telefonra, amely szeptember 18-án landol a boltok polcain.

És ez még csak a telefon hátulja.... Forrás: Origo

A YotaPhone 3 a Qualcomm Snapdragon 625-ös processzorára épül, amely mellett 4 GB RAM és 64 vagy 128 GB tárhely teljesít szolgálatot. Az előlapon egy 5,5 colos, Full HD felbontású, Super Amoled kijelző található.

A készülék hátlapja sem marad kihasználatlan és a telefonban tulajdonképpen ez a rész az igazán lényeges.

Itt ugyanis egy 5,2 collos 1280x720 pixel felbontású E-Ink kijelző található

egy 12 megapixeles kamera és egy LED vaku társaságában. Az Android 7.0-t futtató készülék előlapján egy 13 megapixeles kamera is helyet kap. Abban biztosak lehetünk, hogy a hátlapi kijelző olvasáson kívül sok érdekes funkciót kap, valamint a hátlapot is feldobja majd, de a magyar megjelenésről egyelőre nincs információ, legközelebb Oroszország lakói tehetik a kosarukba a készüléket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!