Hajrájába ért a Windows 10 őszi frissítésének fejlesztése

microsoft edge,windows 10,böngésző,surface,
Vágólapra másolva!
Már csak hibákat javít a Fall Creators Update-ben a Microsoft.
Vágólapra másolva!

Két hét kihagyás után szerda este újabb nyilvánosan tesztelhető előzetes verzió érkezett a Windows 10 következő nagy funkcionális frissítéséből. A Windows 10 Fall Creators Update első stabil verziója várhatóan szeptemberben készül majd el, a márciusban elérhetővé tett Creators Update utódjáról van szó.

A Windows 10 új Bahnschrift betűtípusa Forrás: Microsoft

A tegnap kiadott Windows 10 Insider Preview Build 16273 egyetlen igazán funkcionálisnak nevezhető újítása, hogy tartalmazza a vadiúj Bahnschrift betűtípust, érzésünk szerint a Calibrit kedvelők ezt is szeretni fogják. Ezen túlmenően az előzőhöz képest csak kismillió hibajavítást kapott az előzetes, amely teljesen megszokott a fejlesztési ciklus végén. A Microsoft már csak javítgatja és polírozza a Fall Creators Update-et, hogy néhány héten belül megkezdődhessen a hétköznapi felhasználókhoz való terjesztése.

A Windows 10 következő nagy frissítését a szokásosnak megfelelően ingyen telepíthetik majd a Windows 10-es számítógépeket használók. Kizárólag egyes régebbi windowsos tabletekre nem lesz installálható, ugyanis az Intel nem hajlandó az új Windows 10-zel kompatibilis grafikus illesztőprogramot készíteni a tabletekben lévő videochiphez.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!