18:9-es kijelző a Micromax olcsó mobiljában

micromax canvas infinity android okostelefon
Micromax Canvas Infinity
Vágólapra másolva!
Eddig csak az idei csúcsmobilokban láttunk ilyen megjelenítőt.
Vágólapra másolva!

Az indiai Micromax telefonjai egyelőre nem igazán jutnak el hazánkba, azonban az elmúlt években feltűnt gyártó mostanra kifejezetten pozitív megítélést szerzett magának a hazájában. Tegnap bejelentette a legújabb készülékét, a Canvas Infinity legnagyobb érdekességét a Samsung Galaxy S8 és LG G6 mobilokban látott, 18:9 képarányú kijelző jelenti.

Micromax Canvas Infinity Forrás: Micromax

Persze azoktól eltérően nem csúcsmobilról van szó, az Indiában szeptember elsején piacra kerülő telefon kártyafüggetlenül 9999 rúpiába, bő 40 ezer forintba kerül majd. Ennek köszönhetően az 5,7 hüvelykes megjelenítője 1440×720 pixeles, a meghajtásáról egy Qualcomm Snapdragon 425 lapkakészlet gondoskodik, a memóriája 3 gigabájtos, a bővíthető háttértára pedig 32 GB.

A Canvas Infinity előlapi kamerája a 16 megapixeles, a hátlapi pedig 13 megapixeles. Utóbbi az alacsonyabb felbontásért cserébe fáziskülönbséges autofókuszt használ, és persze LED-es villanóval is rendelkezik. További remek extra ebben az árkategóriában, hogy a Micromax mérnökeinek egy ujjlenyomat-olvasót is sikerült bezsúfolniuk az Android 7 rendszerű telefon funkciókészletébe.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!