Már sztriptíztáncosnőknek is adhatunk borravalót bitcoinban

Vágólapra másolva!
A Las Vegas-i klubban egyébként is mindenért fizethetünk kriptovalutával, a nagy újdonság viszont, hogy most már a lányok karjára tetovált QR-kód segítségével digitálisan is adhatunk borravalót.
Vágólapra másolva!

Az egy dolog, hogy lassan egyre több helyen fogadják el fizetőeszközként a Bitcoint, és egyre több automata tudja kezelni a kriptovalutákat. Az meg egy másik dolog, hogy mostantól a sztriptíztáncosnőknek is adhatunk borravalót bitcoin vagy ethereun használatával. Erre talán már bátran mondhatjuk, hogy a kriptovaluták tényleg használhatóvá váltak a mindennapokban.

Mindenesetre az újdonsággal egy Las Vegas-i klubb, a Legends Room állt elő, ahol nem csak bitcoint és ethereumot fogadnak el, hanem a létesítmény saját kriptovalutáját, az LGD-t is. Maga az LGD egyébként jelenlegi árfolyamon körülbelül 2,15 dollárt ér, és ha ezzel fizetünk a klubon belül, akkor jelentős kedvezményeket kapunk az ételek, italok és egyéb szolgáltatások árából.

Forrás: Legends Room / Twitter

Az alapvető dolog úgy néz ki, hogy míg a klub bárki számára látogatható részére bemehetünk a 150 dolláros, vagy ennek megfelelő kriptovaluta megfizetésével, addiga tagoknak fenntartott helyre csak akkor léphetünk be, ha rendelkezünk 5000 LGD-vel. Aggódni azonban nem kell, mert lehetőség van ezt a mennyiséget kibérelni a belépésnél.

Innentől kezdve ahogy halad előre az este, természetesen úgy kezdenek megjelenni a táncos lányok. Nem muszáj azonban többé kulturálatlan gorilla módjára készpénzt bedobálnunk a színpadra, vagy a hölgy fehérneműjébe becsúsztatnunk a dollárokat. Elhelyeznek ugyanis rajtuk bizonyos helyeken ideiglenes tetoválás formályában QR-kódokat, amiket leolvashatunk a telefonunkkal, és már adhatjuk is kriptovalutában a borravalót.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!