Megjött a Vodafone Red díjcsomag csúcsa

vodafone logo
A Vodafone ügyfelei is hasonlóan tettek, mint a telenorosok
Vágólapra másolva!
A Vodafone ma bejelentette, hogy egy új díjcsomag kerül a Red-kínálat csúcsára Infinity néven.
Vágólapra másolva!

A szolgáltató kiemeli, hogy a hazai piacon a 2012-ben bevezetett Red adott először lehetőséget a korlátlan telefonhívásra és SMS-ezésre, továbbá a roaming tekintetében is élen járt a vállalat, hiszen a Red EU segítségével az itthoni ügyfelek pontosan úgy használhatták telefonjukat az Európai Unió területén, mint Magyarországon.

Forrás: AFP/ODD ANDERSEN/Odd Andersen

Az új bejelentéssel a Red-csomagok száma már négyre nő. Az mindegyikben továbbra is közös, hogy a normál díjas hálózatokban ingyenesen telefonálhatunk, valamint küldhetünk SMS-t és MMS-t. Ezen kívül szintén mindegyiknek közös jellemzője a Social Pass és a Connect Pass, amivel EU-s roaming környezetben az adatforgalmunk terhelése nélkül használhatjuk a legnépszerűbb közösségi médiás alkalmazásokat és csevegőprogramokat.

Ezen kívül a három eddigi csomag nagyobb adatforgalmi keretet kapott: a Red Smart esetében ez 2GB-ot, a a Prime esetében 8GB-ot (7GB EU-s romaing esetén), a Platinumnál pedig 20GB belföldi (9GB EU-s roaming) forgalmat jelent. Az új Vodafone Red Infinity az alap korlátlan telefon, SMS és MMS mellett szintén korlátlan belföldi adatforgalmat kínál, itthon tehát tulajdonképpen semmivel nem kell foglalkoznunk, míg EU-s roaming esetén 10GB áll a rendelkezésünkre.

A Red Infinity most bevezető akcióval két évre 15 990 forintos áron havidíjjal kérhető (így tehát jelenleg egy ezressel drágább a Platinumnál), az akciót követően azonban az ára felmegy majd 19 990 forintra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!