Belépő HD telefon az Alcateltől

Alcatel, U5 HD
Vágólapra másolva!
Az Alcatel frissen bejelentett U5 HD telefonja azokat a fiatalokat szólitja meg, akik első okostelefonjukat vásárolnák meg.
Vágólapra másolva!

Árával és szolgáltatásaival az Alcatel készüléke a megfizethető kategória középső részét célozta meg.

Kreatív szelfik vakuval megtámogatva

Az előlapi, 8 megapixeles kamerával elkészített szelfi egy fontos része a szolgáltatásrendszernek. A gyengébb fényviszonyok között történő szelfizéshez például, az elülső kamera is saját vakut kapott. A Face Mask alkalmazás mozgalmas hanghatásokkal és animációkkal teszi még érdekesebbé a fotókat, a Face Show pedig látványos és szórakoztató videókat készít a szelfikből. Ezekkel a lehetőségekkel mindenki kiélheti kreativitását, majd könnyedén megoszthatja a műveket a közösségi oldalakon.

További hasznos funkciók kezdőknek

Az Alcatel U5 HD egy sor olyan képességgel várja a felhasználókat, amelyek megkönnyítik az okostelefonnal való ismerkedést. Az Easy Mode egyszerűsített kezdőképernyővel teszi még könnyebbé az alkalmazások közötti eligazodást, a Phone Guard pedig optimalizálja a memóriakezelést, takarékoskodik az akkumulátor kapacitásával, és felturbózza a teljesítményt, ha szükséges.

Az Alcatel U5 HD elsősorban a fiatal felhasználók számára készült, így nem meglepő, hogy a "beépített" szolgáltatások is főként nekik szólnak. Forrás: Origo

Az 5 colos, HD felbontású kijelző élénk és világos képet ad, ami behúzhatja az új felhasználókat, akik ezzel a telefonnal nyerhetnek lendületet az Android világ komolyabb készülékei felé.

A vékony kialakítás, a lekerekített szélek, a készülékház speciális felülete mind azt szolgálja, hogy könnyű és biztos fogás essen a telefonon. Ezt egészíti ki a finoman gravírozott bekapcsoló gomb, amit emiatt bármikor, akár vakon is könnyű megtalálni.

Az Alcatel U5 HD itthon szeptember 30-tól lesz elérhető, negyvenezer forint alatti áron.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!