Két PC építhető a Lian Li asztalába

lian li dk-05 számítógépasztal
Lian Li DK-05
Vágólapra másolva!
Motorokkal állítható a különleges bútordarab magassága.
Vágólapra másolva!

Az elsősorban prémium számítógépházairól ismert Lian Li bemutatta az ötödik generációs számítógépasztalát. Nem egy tipikus számítógépasztalról van szó, házként is funkcionál: az 1,4 méter hosszú és 0,78 méter széles bútordarab belsejébe két teljesen különálló, csúcskategóriás PC építhető.

Lian Li DK-05 Forrás: Lian Li

Természetesen mindkettőhöz külön előlapi panel jár, azaz a beépített gépeknek saját bekapcsológombjaik, USB kapuik, hangcsatlakozóik, és persze RGB-s hangulatvilágítást szabályozó tekerőik vannak.

A Lian Li DK-05 magassága 69-120 centiméter tartományban állítható, ráadásul teljesen motoros rendszerrel. A vezérlő memóriájába kényelmi okból négy különféle beállítás is menthető, így a vásárlók egyetlen gombnyomással váltogathatnak a kedvenc magasságaik között, nem kell lenyomva tartaniuk a sima állítógombokat. Az asztal lapja vastag edzett üveg, a váza pedig alumínium, az egész konstrukció 50 kilogrammot nyom.

Az asztal már elérhető az Egyesült Államokban, a gyártó 2100 dollárt, azaz nagyjából 543 ezer forintot kér érte. Európában erre persze rájön majd még az ÁFA is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!