Szavazzon a legszebb csúcsmobilra!

samsung, galaxy s8, LG G6, Xperia XZ, Huawei P10, Moto Z
Csúcstelefonok
Vágólapra másolva!
Rengetegen bizonyára elborzadnak ennek hallatán, de ettől még tény, hogy sokak számára ma a dizájn az egyik legfontosabb tényező egy telefon megvásárlásakor. Azaz olyan készüléket vesznek, amely a legjobban tetszik nekik, és ez még annál is nagyobb jelentőséggel bír, hogy milyen a tudása, mennyibe kerül, és milyen az ár/érték aránya.
Vágólapra másolva!

A gyártók nyilván tisztában vannak ezzel, és komoly energiákat mozgatnak meg, hogy szép, figyelemfelkeltő és ha lehet egyedi külsejű mobilokkal rukkoljanak elő. Ennek az elmúlt években számos szörnyszülöttet köszönhettünk már, de ez nem is annyira lényeges, az már sokkal inkább, hogy ennek a filozófiának hála ma a nagy piaci résztvevők (csúcs)készülékei sokszor markáns karakterrel rendelkeznek.

Összeszedtünk néhány 2017-es, prémium kategóriába tartozó okostelefont, és az Önök segítségét kérjük abban, hogy eldöntsük, melyik is lesz a szépségkirálynő ezek közül. Nézegessék meg őket alaposan, és határozzanak:

Melyik 2017-es csúcsmobil néz ki a legjobban?

LG G6

Az LG az elmúlt néhány évben már előrukkolt pár bizarr külsejű telefonnal, elég csak mondjuk a hajlított képernyőjű Flex családra gondolni. Ám a G6 esetében maradt a hagyományos, jól bevált vonalaknál, így a telefon olyan, mint egy pasztellszínű méregdrága pulóverbe öltözött skandináv üzletember a csiricsáré punkok között.

A középkategóriás LG Q6 is megkapta az LG G6 csúcsmobilban bemutatkozott, 18:9 képarányú kijelzőt Forrás: Origo

A G6 az időtálló külső mintapéldánya, ez a dizájn sosem fog elavulni, sosem megy majd ki a divatból, de azért látszik rajta: hogy modern, és halad a korral.
Még több információ.

Sony Xperia XZ

Fogadok, ha valaki meglátja ezeket jellegzetesen lényegre törő sarkokat, arra fog gondolni, hogy ez csak egy Sony lehet. És voilá! Igaza is van, mert ez valóban egy új Sony mobil.

xperia xz premium sony Forrás: Origo

A japán cégnek ugyanis sikerült egy első látásra felismerhető formavilágot megalkotnia az évek során, szóval nem a dizájnereken múlt és múlik, hogy a nagy áttörés még mindig várat magára. Bár az is, lehet, hogy pont ezek merész vonalak tartják távol a potenciális vásárlókat. Önnek, hogy tetszik?
Még több információ.

Samsung S8

Nem túlzás azt állítani, hogy az idei évben (is) a Samsung gurította az egyik legkomolyabbat a dizájn terén. Bár már korábban voltak előzményei ennek, de még sosem volt példa arra korábban, hogy a kijelző ekkora hányadát foglalta volna el egy telefonnak. Konkrétan lefolyik a képernyő a készülékről!

Galaxy S8 Forrás: --

Az S8 maga a megtestesült jövő, egy olyan eszköz, ami egy 2100-ban játszódó sci-fi filmbe is simán beférne.
Még több információ.

Huawei P10

A Huawei irgalmatlan energiát és pénzt mozgat meg annak érdekében, hogy odaérjen a telefonos univerzum megkerülhetetlen szereplői közé. Az tény, hogy a készülékeik tudásban már ott vannak, viszont az is, hogy a formatervezés terén eddig még nem igazán tudtak semmilyen bombasztikussal előállni.

Az összes szín Forrás: Huawei

Ezen az idei csúcsjószág, a P10 sem változtat. Ám az is lehet, hogy valakinek pont erre van szüksége! Azaz egy olyan toptelefonra, ami úgy fest, mint bármelyik középkategóriás társa. Azt talán túlzás lenne állítani, hogy az álruhás király megérkezett, de álruhás hercegről már nyugodtan beszélhetünk!
Még több információ.

Motorola Moto Z

A Moduláris hátlappal ellátott Moto Z a karcsúságával hódít, hiszen a tervezés során kiemelt figyelmet fordítottak a lehető legvékonyabb készülékház megalkotására. A masina első pillantásra sem tűnik egy átlagos darabnak, és ahogy minél tovább nézegeti az ember úgy fedez fel rajta apróbb finomságokat.

Moto Z Forrás: Origo

Az összhatás így elegáns, a telefon kisugárzása életerőtől dagadó luxust sugall. A Moto Z-nem arra való, hogy a kocsmapultra kicsapva vagánykodjunk vele, sokkal inkább olyan darab, amelyet egy remek étteremben elővéve elismerő pillantásokat zsebelhetünk be a beavatottaktól.
Még több információ.

Szavazzon!

Melyik tetszik a legjobban?

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!