Brutális kagylómobilt jelentett be a Samsung

samsung leader 8 kagylómobil okostelefon kína
Samsung Leader 8
Vágólapra másolva!
Két Full HD érintőkijelző került a kifejezetten erős mobilba.
Vágólapra másolva!

Az európai és észak-amerikai piacokról már évekkel ezelőtt teljesen eltűntek a kagylómobilok, a gyártók szerint nincs vásárlói igény az efféle eszközökre. Ázsiában egy picit más a helyzet, a Samsung minden évben piacra is dob egy felső kategóriás darabot; ma bemutatkozott az idei modellje.

Samsung Leader 8 Forrás: Samsung

Kagylós kialakítása ellenére a Samsung Leader 8 (SM-G9298) egy vérbeli okostelefon, persze Android operációs rendszerrel.

Az érintőkijelzői 4,2 hüvelykesek és 1920×1080 pixelesek, a kamerái 5 / 12 megapixelesek, a meghajtásáról pedig egy 4 GB memóriával kiegészített Qualcomm Snapdragon 821 lapkakészlet gondoskodik. A belső háttértára 64 GB-os, microSD-vel bővíthető.

Az akkus üzemidejéről nem esett szó, azonban a vezeték nélkül is tölthető, 2300 milliamperes akkuja valószínűleg korrekt megoldást jelent. Ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik a telefon, a hátlapi kamera alatt helyezték el a szenzort.

A Samsung Leader 8 első körben csak a China Mobile szolgáltatónál lesz kapható, pontos megjelenési időt és árat nem közölt a gyártó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!