Tökéletes pontosságot ígérnek a SteelSeries egerei

SteelSeries Sensei 310 gamer egér
SteelSeries Sensei 310
Vágólapra másolva!
A vállalat szerint az egérkurzor 1:1-ben követi a kézmozdulatokat.
Vágólapra másolva!

Internetezésre és irodai feladatok elvégzésére az ezer forintos egerek is megfelelhetnek, azonban a gamerek jól tudják, hogy játékokban ég és föld különbséget tesz az mutatóeszköz precizitása. A SteelSeries perifériagyártó most azt állítja, hogy a bruttó 69 euróért (olyan 21 ezer forintért) piacra dobott Sensei 310 és Rival 310 egereiben Szent Grál kategóriás optikai szenzorok találhatóak.

SteelSeries Sensei 310 Forrás: SteelSeries

A tájékoztatás alapján a termékekben található TrueMove3 szenzor képes tökéletesen, ténylegesen 1:1 arányban követni a kézmozdulatokat, méghozzá az éppen beállított mintavételezési sebességtől függetlenül. A szenzor kifejlesztésében a PixArt működött közre, ez a cég tervezte a Nintendo Wii Remote játékvezérlőt is.

SteelSeries Rival 310 Forrás: SteelSeries

Két fő különbség van a SteelSeries új egerei közt: a Sensei 310 mindkét kézzel használható és nyolcgombos, míg a Rival 310 kimondottan jobbkezeseknek készült és hatgombos.

Mindkettő USB kábellel csatlakoztatható a számítógépekhez, az Omron mechanikus kapcsolóik élettartama elméletileg 50 millió kattintás.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!