Így néz ki a Samsung Galaxy Note 8

samsung galaxy note 8 android okostelefon
Samsung Galaxy Note 8
Vágólapra másolva!
Idő előtt kiszivárogtak a készülék sajtófotói.
Vágólapra másolva!

A Samsung körülbelül két héttel ezelőtt bejelentette, hogy 2017. augusztus 23-án fogja bemutatni a csúcskategóriás Galaxy Note 8 telefonját. A gyártó webhelyén elméletileg bárki követheti majd a sajtóesemény élő közvetítését, így az angol nyelvet többé-kevésbé ismerőknek nem kell majd megvárniuk a cikkek megérkezését.

Samsung Galaxy Note 8 Forrás: Evan Blass / @evleaks

A rengeteg pletyka ellenére egyelőre meglepően keveset tudunk a Samsung Galaxy Note 8-ról. A burkolat alatti hardverekről szinte semmilyen érdemi információ sem érkezett, bár ez annyira talán nem is fontos, borítékolhatóan mindenből a legjobb kerül a telefonba.

Viszont újdonság, hogy Evan Blass jóvoltából most kiszivárogtak a mobil egyes sajtófotói. A képek alapján semmilyen váratlan húzással sem éltek a Samsung mérnökei és formatervezői: a Note 8 kijelzője a Galaxy S8-ban bemutatkozott 18:9 képarányú, a hátlapján pedig dupla kamerás fényképezőrendszer található. A telefonból persze többféle színváltozat lesz majd, a jelek szerint az S-Pen érintőceruza a készülékházhoz passzoló színt kap.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!