Digitális Jólét Alapcsomag a Telenornál

2017.08.01. 15:18

A hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor vezet be olyan ajánlatokat, amelyek a Digitális Jólét Program keretében rendkívül kedvezményes áron biztosítják a mobilinternet használatát.

A Digitális Jólét Alapcsomag tarifái a legalacsonyabb díjazású nyilvános lakossági tarifákhoz képest 15%-kal olcsóbban kínálják a mobilinternetet. Az új tarifákat kifejezetten olyan ügyfelek számára vezeti be a Telenor, akik még sohasem használtak mobiladatot.

A Telenor Magyarország a kormányzat által meghirdetett Digitális Jólét Program támogatójaként a

magyar mobilszolgáltatók közül elsőként vezet be Digitális Jólét Alapcsomagot 2017. augusztus 1-jétől.  

Az új Digitális Jólét Alapcsomagok széles közönség számára teszik elérhetővé az internetezés élményét és a modern, digitális szolgáltatások használatát a vállalat világszínvonalú mobil adathálózatán keresztül.

Annak érdekében, hogy az Digitális Jólét Alapcsomagot használó ügyfelek is maradéktalanul élvezhessék a legmodernebb technológiákat, a Telenor számukra is biztosítja a 3G és 4G hálózatot.

A Digitális Jólét Program legfontosabb célkitűzése, hogy minden polgár a digitalizáció nyertesévé váljon.

Minden akadályt lebontunk, ami annak az útjában áll, hogy valaki internethasználó lehessen. Annak érdekében, hogy az anyagi erőforrások hiánya egyetlen magyar polgárt se zárjon ki a digitális világban való részvételből, adócsökkentéssel, a Digitális Jólét Alapcsomag bevezetésével és az ország minden településén ingyenes wifi-szolgáltatással igyekszünk segíteni - mondta el Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos.

Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztosForrás: Origo

Az áfa-csökkentésnek és a DJA-nak köszönhetően 2017-ben mintegy 20-25%-kal olcsóbban juthatnak internet előfizetéshez a polgárok. A szolgáltatók számára másfél hónappal ezelőtt nyílt meg a pályázati lehetőség a Digitális Jólét Alapcsomag állami védjegyhasználatára és a szerződésben vállaltak szerint 45 napjuk lenne arra, hogy a kínálatukban is megjelenítsék a Digitális Jólét Alapcsomagot, de minden szolgáltatónál szinte azonnal megjelenik a kínálatban rendkívül olcsó, de korszerű internet-elérést kínáló Digitális Jólét Alapcsomag." – tette hozzá Deutsch Tamás.

A Telenor mobilos Digitális Jólét Alapcsomag tarifáira olyan magánszemélyek fizethetnek elő, akik nem rendelkeznek, illetve az előző 12 hónapban sem rendelkeztek aktív mobilinternet-előfizetéssel.

A Digitális Jólét Alapcsomag kedvezményeit és árait 24 hónapos időtartamig biztosítja a Telenor az ügyfeleknek, a kormányzat programjának megfelelően. A kedvezményes tarifákat használók két éves időtartama alatt díjmentesen átválthatnak nagyobb, publikus lakossági díjcsomagra, amennyiben megkedvelték a mobilinternet-használat előnyeit, és több adatot szeretnének.

Forrás: Telenor
A Telenor Digitális Jólét Alapcsomag kedvezménnyel igényelhető ajánlatai:

● Digitális Jólét hangalapú és mobilinternet tarifacsomag: havidíjas tarifacsomag, 50 perc belföldi, bármely alapdíjas irányban használható hívásidőt és 500 MB belföldi adatforgalmat biztosít havi bruttó 2490 forintért (határozott, 24 hónapos előfizetői szerződéssel). Ennek lejárta után az ügyfelet az aktuálisan legalacsonyabb havidíjú, mobilinternetezésre is alkalmas lakossági díjcsomagra váltja át a Telenor, ha az ügyfél másképp nem rendelkezik.

● Digitális Jólét 2GB mobilinternet tarifacsomag: havidíjas tarifacsomag, 2 gigabájt belföldi adatforgalmat biztosít bruttó 2190 forintos havidíjért (határozott, 24 hónapos előfizetői szerződéssel). A havi adatkeret felhasználása esetén a netkapcsolatot 32/32 Kbps-os sebességre lassítják a számlázási ciklus végéig. A díjcsomag hívásra nem, de SMS-ezésre használható.

● Digitális Jólét 600 MB-os adatjegy: kizárólag a Telenor feltöltőkártyás ügyfelei számára érhető el, 600 megabájt belföldi adatforgalmat biztosít bruttó 990 forintos havidíjért, amelyet a kártyás egyenlegből vonnak le. Az adatkeret felhasználása esetén a szolgáltatást a számlázási ciklus végéig felfüggeszti a Telenor. A 24 hónapos kedvezményes időszak lejártát követően – amennyiben a felhasználó ezt nem jelzi – a csomag árazása megegyezik a Telenor publikusan elérhető 600 MB-os adatcsomagjának árazásával.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!