Férfimegőrzővel újított egy kínai bevásárlóközpont

kína sanghaj global harbor bevásárlóközpont férfimegőrző
Férfimegőrzők a sanghaji Global Harbor bevásárlóközpontban
Vágólapra másolva!
Rendkívül népszerűek a videojátékokat kínáló pavilonok.
Vágólapra másolva!

A férfiak többségével szöges ellentétben a nők jókora tábora imád órákon keresztül bolyongani és vásárolgatni a bevásárlóközpontokban. Ez óriási stresszforrást jelenthet a barátaik és férjeik számára, könnyen veszekedésbe torkollhatnak a közös bevásárlóközpontos túrák.

Férfimegőrzők a sanghaji Global Harbor bevásárlóközpontban Forrás: The Paper

A sanghaji Global Harbor bevásárlóközpont illetékesei végre tettek valamit a probléma megoldása érdekében: pavilonszerű férfimegőrzőket telepítettek a létesítményben.

A hangszigetelő üveggel körbeburkolt megőrzőkben egy kényelmes fotel és egy retro játékokkal előtöltött számítógép található. A fáradt férfiak egyszerűen levethetik magukat egy üres pavilonba, míg a szívük választottja befejezi a túráját. Persze nem csak férfiak foglalhatják el a megőrzőket, hölgyek is használhatják azokat.

A megőrzők még június elején váltak elérhetővé, az üzemeltető Ruwo Smart Technology szerint azóta ezernél is vették azokat igénybe. A pavilonok legnagyobb problémáját jelenleg a légkondicionálás hiánya jelenti: a kis légtérben gyorsan meleg lesz, elfogy a levegő, mire hevesen izzadni kezdenek a vendégek. Ez nem pusztán kellemetlen, de higiéniai kérdéseket is felvet.

A megőrzők egyelőre ingyenesen használhatóak, ám hamarosan fizetőssé válnak majd.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!