Játékbolt került az uTorrentbe!

utorrent bittorrent játékbolt
Digitális játékbolt került az uTorrent kliensbe
Vágólapra másolva!
Abszolút zseniális fejlesztést kapott a népszerű torrentkliens.
Vágólapra másolva!

Verejtékes homlokú, öltönyös emberek ülnek a tárgyalóban. Egy dolog zavarja őket jobban a drága parfümök által súlyosbított izzadságszagnál: miként adjanak el több kópiát a videojátékaikból? Küldjék rá a kommandót a kalózoldalak üzemeltetőire? Esetleg a kalózokra? Nem érdemes. A zene- és a filmipar már próbálta mindkettőt, de nem váltak be.

Digitális játékbolt került az uTorrent kliensbe Forrás: Origo

Igazság szerint nem csak a játékkiadókat izzasztotta meg a kérdés, azonban a bevételeit záros határidőn belül növelni kívánó BitTorrent Inc. most talán kitalálta a tutit: hát bele kell nyomni a kalózok arcába egy játékboltot! A múlt hét végén elérhetővé vált az uTorrent (igazából „mikrotorrent") legújabb stabil változatában a vállalat saját digitális játékboltja.

Évek óta ez a világ első számú torrentkliensének legnagyobb fejlesztése.

Éppen ezért is furcsa, hogy a BitTorrent egy kukkot sem szólt a játékbolt elindításáról. Ilyen alkalmakkor szokás írni egy blogbejegyzést, vagy elereszteni egy tweetet, de semmi.

Így vagy úgy, de a boltban egyelőre aránylag kevés játék kapható, hírünk írásakor csak 171 cím akadt a kínálatában. A jelek szerint még egyetlen igazán nagy játékkiadó termékei sem vásárolhatóak meg az üzletben.

A tipikus alternatív játékboltokhoz hasonlóan a fizetés után a vásárlók látszólag minden termék esetében Steamen beváltható termékkulcsokat kapnak, azaz nem az uTorrenten keresztül tölthetik le a játékokat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!