Videó: várhatóan így fog kinézni az Apple iPhone 8

apple iphone 8 dummy unit
Gyári CAD-fájlok alapján készült az Apple iPhone 8 házának bemutatódarabja
Vágólapra másolva!
Gyárból kiszivárgott CAD-állományok alapján készült a dummy unit.
Vágólapra másolva!

Körülbelül két hónap múlva bemutatkoznak az új iPhone okostelefonok, az Apple pedig idén szeretne a szokásosnál egy picit nagyobbat gurítani velük, részben mivel most lett tíz éves a készülékcsalád. Az internet már dugig van a gyártó friss készülékeinek állítólagos fotóival, ám ezek többsége hamis, éppen ezért is nem is szoktunk foglalkozni velük.

Most kivételes helyzet állt elő, mégis foglalkozunk a témával. A fenti videót egy kiadatlan mobilokkal kapcsolatos információk szivárogtatására szakosodott illető készítette, az OnLeaks twitterfiók üzemeltetője. Az elmúlt években megbízhatónak bizonyult férfi két hónappal ezelőtt gyári forrásból megszerezte az Apple iPhone 8 házának CAD-állományait, és ezek alapján sikerült gyártatnia egy dummy unitot, azaz egy működésképtelen bemutatódarabot.

A videón megtekinthető ház legnagyobb érdekessége, hogy a hangszórót, előlapi kamerát és egyes szenzorokat tartalmazó középső részt három oldalról körülöleli a kijelző. Nem lesz világelső ezzel a kialakítással az Apple, a néhány hete bemutatott Essential PH-1 mobilon ugyanis már debütált a megoldás. Vigaszul felhozható, hogy a kérdéses telefont az Android atyjának új cége készítette, legalább nem egy noname gyártó verte el az Apple-t a versenyszámban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!