[Frissítve!] Pénteken kerülhet újból piacra a Galaxy Note 7

samsung galaxy note 7 galaxy note fan edition okostelefon
Egy kínai üzletben idő előtt kezdték el hirdetni az újrahasznosított Samsung Galaxy Note 7-et
Vágólapra másolva!
Kínában már egy mobilüzlet kirakatában is feltűnt a hirdetése.
Vágólapra másolva!

Röviddel a tűzveszélyesnek bizonyult Samsung Galaxy Note 7 visszahívása után elindult a pletyka, hogy a veszteségének minimalizálása érdekében a mobilgyártó szeretné a visszahívott készülékek egy részét újból piacra dobni. Az újrahasznosított Note 7 elvileg csak néhány országban és erősen limitált példányszámban válhat elérhetővé.

Egy kínai üzletben idő előtt kezdték el hirdetni az újrahasznosított Samsung Galaxy Note 7-et Forrás: Telefoon abonnement

Friss információk alapján már nagyon közel van a mobil újbóli elérhetővé válásának napja, a fenti képen egy kínai mobilüzlet kirakatában lévő hirdetése látható.

A régi-új telefon a Samsung Galaxy Note Fan Edition néven kerülhet piacra, és elvileg csak annyiban különbözik az eredeti Galaxy Note 7-től, hogy a tűzveszélyességi probléma megoldása érdekében kisebb akkut kapott, 3500 helyett 3200 milliampereset.

Elméletileg jövő pénteken, azaz 2017. július 7-én kezdődik meg a forgalmazása.

Frissítés: hírünk írása után a Samsung hivatalosan is bejelentette a készüléket, tényleg 3200 mAh-es akkut kapott. A pletykáknak megfelelően a fenti dátumtól lesz elérhető, ám elsőként csak Dél-Koreában, 400 ezer darabos mennyiségben, a további piacokra való bevezetését még fontolgatja a gyártó.

A Samsung Galaxy Note Fan Edition ára 699 600 won, azaz nagyjából 165 ezer forint lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!