Zenével kondicionált sör a Bang & Olufsen jóvoltából

mikkeller beobrew bang and olufsen kezmuves sor
A Bang & Olufsen zenével próbálta kondicionálni a Mikkeller nyári IPA-ját
Vágólapra másolva!
Nem világos, hogy miben különbözik-e az íze a klasszikus erjesztésűétől.
Vágólapra másolva!

Javában készülnek a nyárra a prémium hangtermékeiről híres Bang & Olufsen munkatársai, ami részben azt jelenti, hogy megpróbálnak minél többet eladni a cég akár 24 órás akkus üzemidőt ígérő Beoplay A1 hordozható hangszórójából.

A Bang & Olufsen zenével próbálta kondicionálni a Mikkeller nyári IPA-ját Forrás: Bang and Olufsen

Méghozzá nem is rosszul, a vállalat egy majdhogynem tudományos kísérlet erejéig összeállt a dán Mikkeller kézműves sörgyárral. A felek arra voltak kíváncsiak, hogy befolyásolja-e a nyári szezonra készített IPA ízét, ha az erjesztési ciklus alatt zene szól az erjesztőtartályban, azaz szokatlan mintájú vibráció történik a tartály belsejében.

A kísérlet keretében iPodokhoz kapcsolt

Beoplay A1 hangszórókat dobtak az erjesztőtartályokba, amelyek az erjesztés két hete alatt feltörekvő dán zenészek dalaival kondicionálták a sört.

Sajnos arról nem esett szó, hogy végeredményként kapott Beobrew íze mennyiben ér el a sörgyár megszokott erjesztésű IPA-jáétól. Csupán annyi derült ki a 6,8 százalékos sörről, hogy

IPA lévén ez a leírás nem világít rá messzemenőkig a Beobrew ízvilágára. A sört megkóstolni kívánóknak vagy egy Mikkeller bárba kell ellátogatniuk, vagy a sörgyár webshopjából kell rendelniük egy adaggal. Hírünk írásakor a termék még nem volt fent a kínálatban, így nem világos, hogy mennyibe kerül majd egy üveg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!