Júniusban jöhet a 10,5 hüvelykes Apple iPad?

ipad pro nyomkodják top
A woman touches the new iPad Pro during an Apple product presentation in San Francisco, USA, 9 September 2015. Apple presented two new iPhone models, a revised version of the Apple TV box and the bigger iPad Pro. Photo: Christoph Dernbach/dpa - NO WIRE SERVICE -
Vágólapra másolva!
A táblagépen mutatkozhat be a gyártó eszközeinek keskeny kávás dizájnja.
Vágólapra másolva!

Idén sem marad el az Apple fejlesztőknek szóló WWDC konferenciája, 2017. június 5–9. között kerül megrendezésre a kaliforniai San Jose-ban. Elsősorban szoftveres eseményről van szó, a gyártó általában a félkész operációs rendszereit és szolgáltatásait mutatja be, plusz fejlesztői esemény révén tudattágító workshopokat tart a programozók és dizájnerek számára.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Christoph Dernbach

Az idei WWDC a szokásosnál izgalmasabb lehet, már amennyiben hihetünk a KGI piacelemző cég elemzőjének. Az Apple-lel kapcsolatos pletykák terén eddig meglehetősen megbízhatónak bizonyult Ming-Chi Kuo szerint az eseményen bemutatkozhat a jó ideje pletykált,

10,5 hüvelykes kijelzővel ellátott Apple iPad táblagép.

Kijelzőméret szempontjából jelenleg háromféle iPad létezik, a vásárlók 7,9 – 9,7 – 12,9 hüvelykes modellek közül válogathatnak.

Az elemző szerint az új 10,5 hüvelykes iPad bejelentésére olyan 70+ százalék esély van. Amennyiben az Apple tényleg leleplezi a táblagépet, akkor ezen debütálhat a mobileszközeinek keskeny kávás kinézete. A friss dizájnban a kijelző szélei a jelenleginél elméletileg jóval közelebb vannak az eszköz házának széléihez.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!