Most épp a sószórót próbálják felokosítani

smalt sószóró okoseszköz okoskütyü konyha
Smalt
Vágólapra másolva!
Már a konyhát is megtámadták a nem csak többé-kevésbé értelmetlen, de megdöbbentően túlárazott okoseszközök.
Vágólapra másolva!

A termékkategória jelenlegi sztárja a nemrég 400 dollárért (olyan 113 ezer forintért) piacra került Juicero mini robotgép, amely a fenti összegért cserébe gyümölcslevet présel a specifikusan hozzá készült tasakokból. A tasakok rendkívül apróra vágott gyümölcsöket tartalmaznak, egy pohárnyi lé préselhető ki belőlük. Hivatalosan egy hét a szavatossági idejük, és darabonként 5-8 dollárba (nagyjából 1400-2200 forintba) kerülnek.

Smalt Forrás: Smalt

Ha minden igaz, akkor hamarosan méltó ellenfelet kaphat a Juicero, méghozzá a Smalt névre hallgató kütyü képében.

Egy okos sószóróról van szó, amely

hangutasítások segítségével képes kimérni a kívánt mennyiségű sót, plusz Bluetooth-os külső hangszóróként funkcionál, és színes hangulatvilágítást is kínál.

A Smalt valamikor a közeljövőben kerül majd fel az IndieGoGo közösségi finanszírozós portálra, a tényleges piacra kerülése attól függ, hogy hányan lesznek hajlandóak előrendelni.

A tervező cég egyelőre nem volt hajlandó elárulni, hogy milyen ajánlott fogyasztói árra lehetne számítani a megvalósulása esetén, azonban

a Smaltban nyilvánvalóan annyi technológia van, hogy lehetetlen lesz észszerűnek tekinthető áron gyártatni.

Néhány ezer forintért jó eséllyel sikeressé válhatna, azonban rendkívül erős a gyanú, hogy felér majd egy mélyütéssel az árcédulája.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!