Ingyenpénz jár a mobil fizetős alkalmazásához

mobilfizetés paypass
20140121 - BRUSSELS, BELGIUM: This picture shows an concept picture about the mobile payment. (21 january 2014) Picture by Jonas Hamers (c) ImageGlobe.
Vágólapra másolva!
A Telenor MobilPass segítségével a telefonunkkal is fizethetünk több mint 83 ezer POS-terminállal felszerelt magyarországi üzletben, valamint külföldön is.
Vágólapra másolva!

Ahhoz, hogy okostelefonunkat bankkártyaként használva lehessen fizetni az arra alkalmas POS-termináloknál, NFC-képes, androidos mobiltelefonra és NFC-képes SIM-kártyára van szükség – amelyre a megrendelést követően telepítésre kerülnek a bankkártya-adatok. Emellett a Telenor MobilPass fizetési szolgáltatásra és a Wallet alkalmazásra.

Nem kell pénztárcát hordanunk, ha van egy jó appunk. Forrás: BELGA/AFP/Jonas Hamers

Az érdeklődők Az érdeklődők a szolgáltatás megrendelését követően tetszőleges egyenleggel feltölthetik Wallet alkalmazásukat, majd ezt a feltöltött összeget lehet érintéses fizetésre használni. Ehhez egy szintén ingyenes plasztikkártya is jár – külön kártyadíj nélkül –, amellyel további szolgáltatások válnak elérhetővé, valamint hasznos lehet azokban a helyzetekben, amikor valahol nincs érintéses fizetésre alkalmas POS-terminál, vagy az ügyfél a feltöltött összeget internetes vásárlással költené el, vagy esetleg érintéses készpénzfelvételre nem alkalmas ATM-ből venne fel pénzt.
A Telenor MobilPass havidíja bruttó 490 forint, de az első 3 hónapban havidíjmentesen használható a szolgáltatás. Emellett a Budapest Bank

minden felhasználó egyenlegére egyszeri 1000 forintot utal a számlanyitást követő munkanapon.

A szolgáltatást számlanyitási díj nem terheli, emellett minden tranzakcióról díjmentes SMS-értesítés jár hozzá.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!