Heti gamer hírek nem csak játékosoknak.

batman, game, arkham knight
Úgy tűnik, sajnos nem lesz folytatás...
Vágólapra másolva!
Maga Batman hangja cáfolta az új Arkham játék készültét, még a PSN szerverei sem bírták a Destiny 2 rohamát, tovább támogatja a Ubisoft a Rainbow Six: Siege-et és Deluxe kiadásban érkezhet meg PC-re az Injustice 2.
Vágólapra másolva!

Érdekes hírmorzsákra bukkantunk a weben. A Nintendo bejelentette, hogy a hatalmas igényt látván újra forgalomba hozza a NES Classic Edition-t, de persze a SNES Mini is kaphat majd újabb szállítmányokat. Október 27-én jelenik meg Xbox One-ra és PS4-re a Little Nightmares: Complete Edition, aminek dobozában az alapjáték mellett a Season Pass is helyet kap. A Frictional Games hivatalosan is megerősítette, hogy a 2015-ben megjelent SOMA végre Xbox One-ra is beköltözik.

Idén ünnepli 10. születésnapját a The Witcher széria, aminek apropóján megjelent egy dokumentumfilm, ami számos olyan dologról rántja le a leplet, amikről még talán maguk a rajongók sem tudtak.

A Capcom hivatalosan is megerősítette, hogy érkezik a felújított Okami HD, igaz, egyelőre csak Japánban. A 4K-val megtámogatott újrakiadás december 13-án jelenik meg PC-re, míg Xbox One-on és PS4-en december 21-től lesz elérhető.

Úgy tűnik, sajnos nem lesz folytatás... Forrás: Origo

A Batman: Arkham Knight után hiába jelentette ki a Rocksteady, hogy itt vége a sorozatnak, folyamatosan érkeztek a pletykák, miszerint a Warner Bros. egy másik fejlesztőcsapattal ugyan, de folytatná a szériát, ahogy azt annak idején az Origins esetében is tette. Nos, ezt most maga Batman hangja, azaz Kevin Conroy cáfolta, aki elárulta egy interjúban, hogy a kiadó nem tervezi folytatni a denevérember történetét.

Hatalmas népszerűségnek örvendenek a különféle gazdálkodószimulátorok, amihez most a dán Soedesco csapatának legújabb játéka is csatlakozik. A Real Farm érdekessége, hogy nemcsak sandbox módban fejleszthetünk és arathatunk, hanem kapunk egy komolyabb karrier módot is, ahol a nulláról indulva kell megvetnünk a lábunk alatt a talajt. A nyitott világgal érkező játék október 20-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de később Xbox One X-re is begurulnak a traktorok.

A Destiny 2 jött, látott és győzött.

Bár az előd megítélése kicsit felemás volt annak idején, ami főleg a foghíjas tartalomra vezethető vissza, ez semennyit sem érdekelte a második rész rajongóit, hiszen nemcsak, hogy számos eladási lista élén nyitott a Bungie új játéka, de még a PSN is összeomlott a rengeteg játékos alatt. Egészen pontosan PS4-en és Xbox One-on egyszerre 1,2 millióan tolták a lövöldét, ráadásul a PC-s változat még meg sem jelent. Úgy fest, hogy az Activision ismét beletenyerelt az aranytojást tojó tyúkba.

Rainbow Six: Siege

A Ubisoft márkaigazgatója, Alexandre Remy elárulta egy interjúban, hogy a Rainbow Six: Siege támogatása nem mostanában fog megszűnni, sőt az új tervek szerint a végső cél az, hogy a játékban összesen 100 operátor, azaz választható karakter kapjon helyet. Ha tartják a mostani tempót, azaz évente legalább 8 újat kiadnak, akkor is még legalább 8 évig fognak érkezni különféle csomagok a játékhoz, tehát a rajongóknak nem kell attól tartaniuk, hogy a kiadó megfeledkezik róluk.

Vanquish

A cseh Alza webáruháznak köszönhetően idő előtt lehullt a lepel a Vanquish-ről és a Bayonetta-ról, majd később a Shenmue első két részéről is. Ha hihetünk az adatlapoknak – amik egyébként később más oldalakon is feltűntek -, akkor az első két cím egybecsomagolva érkezhet PS4-re és Xbox One-ra, méghozzá valamikor november környékén, míg utóbbira kicsit tovább kell várni, de ha minden igaz, akkor még az is megjelenhet idén. A PlatinumGames természetesen nem reagált a pletykákra.

Atomega

A Ubisoft mindenkit meglepve jelentette be szinte a semmiből az Atomega-t, ami egy multis lövöldének ígérkezik. A játékmenet azonban nem épp szokványos, hiszen az általunk irányított Exomorf méretét növelve kell végül a legnagyobbnak lennünk. Ezt megtehetjük farmolással, de akár más játékosok lelövésével is hozzájuthatunk pár építőkockához. A fejlesztést egyébként az a Ubisoft Reflections végzi, akinek korábban a Grow Home-ot és a Grow Up-ot köszönhettük. Az Atomega jövő héten jelenik meg Steam-en és Uplay-en mindössze 10 dolláros áron.

Injustice 2

Idén májusban jelent meg az Injustice 2, de akkor még csak konzolokra, most azonban olyan pletykák kezdtek el terjengeni, miszerint hamarosan a PC-sek is szétcsaphatják egymást a DC univerzum karaktereivel. Egészen pontosan a francia Amazon oldala lőtte fel idő előtt a játék számítógépes adatlapját, amitől viszont nem lettünk sokkal okosabbak, hiszen csak annyi derült ki, hogy egy Deluxe kiadás fog ellátogatni az asztali gépekre.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!