Váratlan újítás a Razer kínálatában

razer lancehead gamer egér
Razer Lancehead
Vágólapra másolva!
Általános megdöbbenésre a gyártó már nem csak fekete termékeket kínál.
Vágólapra másolva!

Vizuálisan a Razer az egyik a leginkább ortodoxnak mondható gyártó a gamer perifériák piacán, hiszen a lehető legritkább esetben hajlandó nem fekete-sötétzöld színkombinációjú termékeket piacra dobni. Egy ideje persze megtört a jég, hiszen a sok millió színben világítani képes LED-ek is kötelezővé váltak a piacon, ezek megtörték egy kicsit az egyhangúságot.

Razer Lancehead Forrás: Razer

Ettől függetlenül a Razer most komoly meglepetést keltett a bejelentéssel, hogy immáron fehér és szürke borításokkal is elérhető a Blackwidow X billentyűzete, a Lancehead egere, az Invicta egérpadja, és a Kraken 7.1 fejhallgatója. A gyártók bő 99 százaléka esetében nincs hírértéke annak, hogy nem csak fekete színben kaphatóak a termékei, azonban a Razer esetében ez a legteljesebb mértékben szokatlan.

A szürke színű modellek nem különösebben izgalmasak, azonban jó hír, hogy fehérben nagyon mutatósak a Razer holmijai. Persze a fehér műanyagnak megvan az a hátránya, hogy gyorsan meglátszik rajta a piszok, de aránylag rendszeres tisztítgatással azért nem nagy kunszt korrekt állapotban tartani a perifériákat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!