Mikróba betonozta a fejét a Youtube-sztár

tgfbro mikrosütő cement
Vágólapra másolva!
Egy órányi munkát adott a segítségére sietett tűzoltóknak.
Vágólapra másolva!

Érdeklődési körtől függetlenül könnyű elveszni a Youtube-on, a kedvtelésből vagy üzletszerűen videókat készítők szinte minden lehetséges témát lefednek. A humorra szakosodott csatornák száma némi túlzással végtelen, és akad közöttük jó néhány őrültségekre és csínytevésekre szakosodott is. Az egyik legnépszerűbb efféle csatorna a 3 millió feletti feliratkozóval rendelkező TGFBro.

Forrás: TGFBro / Twitter

A csatorna 22 éves brit házigazdája most kissé túlment a határon: a legújabb zseni ötlete az volt, hogy némi segítséggel bebetonozza a fejét egy mikrosütőbe, mert az hatalmas poén.

Kibelezett egy mikrosütőt, majd lekevert pár litert a Polyfilla nevű anyagból, ami ha jól értjük, akkor egy általános célú hézagkitöltő. Ezután TGFBro a feje köré tekert egy zacskót, beledugott egy üreges csövet a levegővételhez, majd jól bedugta a fejét a mikró belsejébe öntött cementbe.

Ezután pont az történt, mint ami várható volt:

megkötött az anyag, és beszorult a feje a mikróba.

Egy idő után persze szabadulni szeretett a szorult helyzetből. A haverjai 90 percen keresztül próbálták sikertelenül kiszabadítani, majd jobb ötlet híján hívták a segélyszámot. Az ügy vége az lett, hogy a tűzoltóknak egy órányi szenvedés árán sikerül kiszabadítaniuk TGFBro fejét, amiért rendkívül hálás volt, saját bevallása szerint halálközeli élményt élt át.

A tűzoltók persze nem voltak elájulva a mutatványtól, egyrészt a puszta idiotizmusa miatt, másrészt pedig mert a munka ideje alatt nyilván nem tudtak máshol rendelkezésre állni; rossz időzítés esetén TGFBro mutatványa akár mások életébe is kerülhetett volna.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!