Szuper akciójáték érkezik macOS-re

deus ex mankind divided videojáték
Deus Ex: Mankind Divided
Vágólapra másolva!
Napokon belül újabb platformon válik elérhetővé a legutolsó Deus Ex.
Vágólapra másolva!

Továbbra is kissé mostohán bánnak az Apple-féle számítógépek tulajdonosaival a játékkiadók, bár ettől függetlenül látszólag továbbra is több big budget játékot kapnak, mint a linuxosok. A Feral Interactive most szuper hírrel szolgált számukra: 2017. december 12-én elérhetővé válik macOS-re az eredetileg tavaly augusztusban kiadott Deus Ex: Mankind Divided.

Deus Ex: Mankind Divided Forrás: Square Enix

A játékosok ismét az előző Deus Ex: Human Revolutionben bemutatkozott Adam Jensen bőrébe bújhatnak, aki motorikus beültetésekkel és kütyüarzenállal felvértezve próbálja kibogozni egy globális összeesküvés szálait. A 2029-ben játszódó Mankind Dividedet az atmoszférája teszi igazán különlegessé: egy olyan világban játszódik, ahol a Jensenhez hasonló, beültetésekkel rendelkező személyeket a Human Revolutionben történt katasztrófa miatti félelemből szisztematikusan a társadalom perifériájára szorítják.

A játék steames változatával már rendelkezők automatikusan hozzáférést kapnak a macOS-es verzióhoz is. A Deus Ex: Mankind Divided teljes ára 49,99 euró, míg a Digital Deluxe kiadása 79,99 euróba kerül, ám a türelmesebb vásárlók szinte garantáltan komoly engedménnyel is beszerezhetik majd a Steam karácsonyi leárazásán.

A hivatalosan támogatott számítógépek:

  • Az összes 2016 vége óta kiadott MacBook Pro 15"
  • Az összes 2017 óta kiadott, 21,5 hüvelykes Retina 4K iMac
  • Az összes 2014 vége óta kiadott, 27 hüvelykes Retina 5K iMac
  • Az összes 2013 óta kiadott Mac Pro

Ezeken felül az összes AMD Radeon R9 M370X grafikus vezérlővel rendelkező, 2015 közepén kiadott MacBook Pro gépeken is futtatható a játék, de nincs garancia a tökéletes működésére.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!