Teljesen érintőkijelzős a BlackBerry Motion

blackberry motion android okostelefon
Blackberry Motion
Vágólapra másolva!
Valószínűleg kiemelkedő akkus üzemidőt tud majd felmutatni a készülék.
Vágólapra másolva!

Pár hétnyi híresztelés után most nagy csendben bemutatkozott a legújabb androidos BlackBerry okostelefon. A teljesen érintőkijelzős mobil már nem a fura DTEK nevet viseli, hanem a kifejezetten elegáns BlackBerry Motion típusjelzést kapta.

Blackberry Motion Forrás: Blackberry

Nem csúcskategóriás modellről van szó, helyette a mérnökök az arany középutat keresték a teljesítmény és az akkus üzemidő között. Ennek köszönhetően az 5,5 hüvelykes és 1920×1080 pixeles LCD érintőkijelzővel ellátott eszközbe az energiahatékony Qualcomm Snapdragon 625 lapkakészlet került, amelyet 4 GB memóriával és 32 GB beépített háttértárral egészítettek ki. Az akkumulátor 4000 milliamperes, így kiemelkedő akkus üzemidőre számíthatnak majd a vásárlók.

A BlackBerry Motion további érdekesebb és ismert tulajdonságai közül kiemelhető a 8 MP-es előlapi kamera, a 12 MP-es hátlapi kamera, a por- és vízállóságot jelölő az IP67-minősítés, továbbá az Android 7.1 operációs rendszer.

Sajnos a várható ajánlott fogyasztói árát még nem árulta el a gyártó, csupán annyit tudtunk meg az elérhetősége kapcsán, hogy első körben a közel-keleti piacokon jelenik majd meg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!