A Samsung kiszivárogtatta új csúcsmobilját?

samsung amoled
Vágólapra másolva!
A Samsung Display videóin feltűnt egy titokzatos okostelefon, ami nem hasonlít az eddigi készülékekre, azonban úgy néz ki, ahogy a Galaxy S8 a pletykák alapján.
Vágólapra másolva!

A Samsung a kiszivárgott inforációk alapján áprilisra csúsztatta legújabb csúcsmobilja, a Galaxy S8 megjelenését. A pletykagyár azonban beindult, hogy vajon

a Note 7 fiaskója után mivel próbálják a felhasználókat vásárlásra csábítani.

A vállalat kijelzőtechnológiával foglalkozó részlege, a Samsung Display a napokban két videót is közzétett hivatalos csatornáján. Mindkét videón egy olyan mobil látható, ami nagy hasonlóságot mutat az eddig kiszivárgott, renderfotókon látható Galaxy S8-al, és egybevág az eddigi feltételezésekkel is.

A fenti videón a készülék alja látható: bal oldalt a fülhallgatónak szánt jackdugó, mellette az USB-C aljzat és a hangszóró. A mobil sokkal vékonyabbnak tűnik, mint a Samsung eddigi készülékei.

Egy másik videón már elölről is szemügyre vehető a referenciatelefon, hangszóróval a tetején, és ahogy eddig is híresztelték:

hiányzik róla a Home gomb.

A pletykák szerint a virtuális home gomb az üveg alá lesz rejtve, gyakorlatilag egy nyomásérzékeny felületet raknak a kijelző alsó részére. Az üvegbe épülhet az ujjlenyomatolvasó is.

Könnyen elképzelhető, hogy a Galaxy S8-nak nincs sok köze a videón látható mobilhoz. Mégis, minden látható rajta, amiről eddig írtak a portálok.

Ezt tudjuk még eddig

A Samsung két különböző méretű Galaxy S8 okostelefont is kiadhat jövőre, állította több belsős forrás is. Az S8 hű marad elődjéhez, a Galaxy S7-hez, és öthüvelykes kijelzőt kap. A Galaxy S8 Plusba viszont már hathüvelykes AMOLED panelt építhetnek.

Azt rebesgetik, hogy mindkét modell edge lesz, azaz lekerekített, ívelt széleket kap.

Gyakorlatilag egy nagy kijelző lesz maga a készülék.

Ugyanis maradhat a készülék mérete, de közben megnő a kijelző mérete. Ezt úgy érheti el a dél-koreai gyártó, hogy a kávát teljesen elhagyja az új tepsimobil esetében.

Az S8 8 gigabájt memóriát, régiótól függően Snapdragon 835 és Exynos 8895 chipet, illetve 256 gigabájt tárhelyet kaphat. A Plus modellre dupla kamera kerülhet az Apple iPhone-jaihoz hasonlóan.

A Samsung által felvásárolt Viv nevű, mesterséges intelligenciával felturbózott virtuális asszisztens az új Galaxy-telefonokban debütálhat, s így átalakulhat a kezelőfelület is. A hangszórókat pedig a szintén felvásárolt Harman Kardon szállíthatja.