Frissült a JXD hordozható játékkonzolja

jxd s192k android hordozható játékkonzol
Akár 10 órányi játékidőt is biztosíthat a JXD S192k gigantikus akkuja
Vágólapra másolva!
Gamepadeken megszokott vezérlőszerveket kínál az androidos eszköz.
Vágólapra másolva!

Nem túl szórakoztató táblagépeken és okostelefonokon komolyabb 3D-s címekkel játszani, hiszen az érintőkijelzős vezérléskor hiányzik a valódi gombok és karok által kínált precizitás, a fizikai visszajelzésről már nem is beszélve. A problémát két módon orvosolhatják a gamerek: vagy hozzápárosítanak egy Bluetooth-os gamepadet a játékra használt eszközükhöz, vagy vesznek egy Android rendszerű konzolt.

Akár 10 órányi játékidőt is biztosíthat a JXD S192k gigantikus, 10000 milliamperes akkuja Forrás: JXD

Az egyik legnagyobb sajtófigyelmet kapott, utóbbi típusú terméket még 2015 végén dobta piacra a hongkongi JXD. A Singularity S192 egy 7 hüvelykes táblagép, amely beépítve tartalmazza a gamepadeken megszokott kezelőszerveket. A termék továbbra is sikeres, azonban a gyártó nemrég belefutott egy aprócska probléma:

az NVIDIA befejezte a konzolban használt Tegra K1 lapkakészlet forgalmazását.

Ennek következtében most elérhetővé vált az utódja, bár igazság szerint már amúgy is ráfért némi frissítés a termékre. Drágább az eredetinél, 299 dollár helyett 359 dollárt kér érte a gyártó, de a hardvereit figyelembe nem fogott vastagon a ceruza.

A fenti összegért cserébe az új JXD 192k hordozható játékkonzol vásárlói 7 hüvelykes és 1920×1200 pixeles IPS érintőkijelzőt, 5 MP-es előlapi kamerát, négymagos processzorú Rockchip RK3288 lapkakészletet, 4 GB memóriát, továbbá 64 GB bővíthető háttértárat kapnak.

A termékbe 10000 milliamperes akku került, a gyártó állítása szerint akár 10 órányi játékidőt is biztosíthat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!