Félmilliós összdíjazású nyilvános fotópályázat a Duna Arénáról

duna aréna, fotópályázat
Vágólapra másolva!
A Duna Arénát fotózhatják mindazok, akik jelentkeznek a most megjelent, nyilvános pályázatra. Az elmúlt 3 évben több sikeres fotópályázatot is lebonyolító Fürjes Balázs, valamint a Magyar Művészeti akadémia által meghirdetett pályázat célja, hogy az építészet iránt érdeklődő fotósok újszerű, kreatív látásmóddal mutassák be a nemrégiben átadott létesítményt.
Vágólapra másolva!

A Duna Aréna a fővárosiak közös kincse, hiszen idén márciustól több száz gyermek, fiatal és felnőtt edzéshelyszíne, májusban pedig harmincezren szurkolhattak a vízilabda Bajnokok Ligája döntőjében a magyar csapatnak.

Az épület az angyalföldiek segítsége és türelme, és több ezer ember kitartása és kemény munkája nélkül nem jöhetett volna létre ez a létesítmény, amire a Nemzetközi Úszó Szövetség elnöke, Julio C. Maglione azt mondta: az első világrekord nem a vízben, hanem a szárazon dőlt meg a budapesti vizes világbajnokságon.

Forrás: Origo

A most megjelent nyilvános fotópályázat célja, hogy olyan művek szülessenek, amelyek újszerű, kreatív módon láttatják a Duna Arénát, bemutatva az épület kulisszatitkait, érdekességeit, hangulatát is. A pályázaton bárki részt vehet, aki megfelel a kiírási feltételeknek, egy fotós legfeljebb 5 képpel nevezhet.

A Bíráló Bizottság által legjobbnak ítélt 20 alkotást az eredményhirdetést követően kiállításon ismerheti majd meg a nagyközönség.

A pályázatra a http://www.dunaarenafotopalyazat.hu webhelyen lehet jelentkezni. Az első helyezett 250.000, a második 200.000, a harmadik pedig 150.000 ft pénzdíjban részesül.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!