A Mikulás hozza el Magyarországra a Huawei Mate 9-et

huawei mate 9 bemutató Huawei Product Launch
Vágólapra másolva!
A Huawei Magyarországon is bemutatta új prémium okostelefonját, a Mate 9-et. A Huawei a P9 és P9 Plus telefonjaihoz hasonlóan speciális garanciát ad az 5,9 hüvelykes phabletre is.
Vágólapra másolva!

Az új készülék Kirin 960 processzorral és 5,9 hüvelykes FHD kijelzővel és SuperCharge gyorstöltési technológiával érkezik – utóbbinak köszönhetően használója mindössze 20 perc alatt egy egész napra elegendő energiával töltheti fel a telefon akkumulátorát. A Mate 9 hátlapi kamerája második generációs Leica dual lencsés kamera, 2x nagyítású Hybrid Zoom technológiával, egy 12 megapixeles RGB és egy 20 megapixeles monokróm szenzorral.

A németországi bemutató, november elején Forrás: Origo

A Huawei Mate 9 december 6-ától ezüst, arany és szürke színekben, 4 GB RAM + 64 GB ROM verzióban lesz elérhető a viszonteladóknál, emellett a Telekomnál is elkezdődik az értékesítés, itt előrendelés előzi meg. A Mate 9 a Vodafone-nál és a Telenornál 2017 januárjától lesz elérhető, a mindhárom szolgáltatónál szürke színben.

A Mate 9 hazai bemutatóján Seth Wang, a Huawei Technologies Hungary Kft. fogyasztói üzletágának vezetője kiemelte, hogy Közép-Kelet-Európában a Huawei idén a második legnagyobb okostelefoneladó lett. Magyarországon újabb 67 postahelyet kapcsolt be szervizhálózatába a vállalat, így már országszerte 117 postahivatalban adhatók le javításra a Huawei és Honor mobilkészülékek.

A Huawei a P9-hez és a P9 Plushoz hasonlóan a Mate 9 okostelefonhoz is speciális 3-3-3 garanciát kínál. Ennek értelmében a vállalat a szokásos 2 éves gyártói garanciát toldja meg egy plusz évvel, így amennyiben a telefon a vásárlástól számított három éven belül elromlik, a gyártó garanciálisan javítja azt. A Huawei a készülék képernyőjére is három hónap garanciát biztosít: ha a megvásárlástól számított első három hónapban bármilyen sérülés éri a Mate 9 kijelzőjét, a Huawei ingyenesen cseréli azt. Ugyanez vonatkozik a hardverhibára is az első három hónapban.

A Huawei 3-3-3 garanciája abban az esetben jár a Mate 9 készülékhez, amennyiben a készülék tulajdonosa a telefon HiCare alkalmazásán keresztül regisztrálja a készüléket a vásárlást követő egy hónapon belül.