Star Wars-mobillal villoghatnak a japánok

star wars mobil
A két mobil
Vágólapra másolva!
Ugyan az erő a témája a japánoknál kiadott Star Wars témájú mobilnak, inkább egy középkategóriás készüléknek mondható. Viszont jár hozzá pár extra, és stílusosan egy sötét, valamint egy világos változat közül választhatnak a vásárlók.
Vágólapra másolva!

A japán SoftBank nevű szolgáltató különleges telefonnal üdvözli az új Star Wars epizód, a Zsivány Egyes közelgő bemutatóját. A Star Wars Mobile telefonokat a Sharp gyártja, és kétféle változatban kérhető. A felhasználó dönthet, hogy az erő sötét vagy világos oldalát választja.

A készülék 5,3 hüvelykes kijelzőt kap, és egy Snapdragon 820 processzor szolgáltatja az "erőt". Ehhez 3 gigabájt memória társul, és 32 gigabájt tárhely, ami microSD kártyával bővíthető.

Hátul egy 22,6 megapixeles kamerával lehet fotózni, a készüléket pedig egy 3000 milliamperórás akkumulátor látja el energiával. Van benne tv tuner is, ami manapság már szokatlan.

A két mobil Forrás: Softbank.jp

Persze pár kimondottan Star Wars témájú extra is jár a telefonhoz a dizájnon túl: pár háttérkép, két Android 6.0-ás téma a sötét és világos témára is, egy előretelepített játék, Star Wars témájú ébresztő app (igen), meg persze emojik és csengőhangok. Továbbá egy olyan videolejátszó, amivel 2020-ig bármennyiszer megnézhető Az Ébredő Erő című film.

A telefont december másodikától árusítják, és csak Japánban.

Ewan McGregor két Obi-Wan Kenobi filmet csinálnahttp://www.unikornis.hu/kultura/20161018-ewan-mcgregor-star-wars-obi-wan-kenobi-disney-film.html