Fontos ember csacsogott az iPhone 8-ról

apple iphone 7 plus ios
Vajon mennyire lesz sikeres az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus?
Vágólapra másolva!
Már most körvonalazódik, mivel újulhat meg a következő iPhone. Most a Sharp vezérigazgatója árulta el, hogy az iPhone 8 OLED technológiájú kijelzőt kap, ami már valóban időszerű újítás lenne.
Vágólapra másolva!

Még csak bő három hónapja, hogy az Apple bejelentette az iPhone 7-et, már megindultak a találgatások azzal kapcsolatban, mit fog tudni a következő modell. A Sharp vezérigazgatója, Jeng Wu Tai ki is csacsogott egy nagy dolgot egykori egyetemén Tajvanban.

A következő iPhone

az LTPS helyett OLED technológiájú panelt kap

– ami a korábbinál sokkal szebb színeket tud megjeleníteni –, ráadásul hajlított kialakításban, árulta el Tai.

Szerinte az Apple sem biztos abban, hogy ez sikeres lesz, de ha nem újul meg az iPhone-vonal, elmarad a beígért innováció, így az újítás a fejtörés mellett egyben új lehetőséget is jelent a cégnek. Arról nem is beszélve, hogy az iPhone jövőre lesz tízéves, így tényleg valami naggyal kell dobbantani majd a cégnek.

Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus nem hozott túl sok újítást Forrás: Apple

Azt nem erősítette meg Jeng Wu Tai, hogy cége, a Sharp fog-e OLED-eket szállítani a cégnek. Ezt a japán kijelzőgyártót vásárolta fel a Hon Hai Precision Industry, azaz a Foxconn, ami az Apple elsődleges beszállítója.

Érdemes megjegyezni, hogy Tai nemcsak a Sharp vezérigazgatója, de a második legbefolyásosabb ember a Foxconn-nál Terry Gou igazgató után. Az viszont szokatlan, hogy az Apple egyik beszállítója nyilvánosan beszél egy jövőbeli Apple-termékről.

Nemcsak a Sharp, de a Catcher Technology elnöke is hintett el pletykákat a 2017-es iPhone-ról, a cég elnöke megerősítette, hogy üveg fogja borítani a készülék elejét és hátulját. Ming-Csi Kuo, a nagy Apple-jós is erről beszélt nemrég. Emellett azt is sejti, hogy 2D-s üvegre számíthatunk, vagyis a szélek felé íves lesz, de nem annyira, mint a Samsung Galaxy S6/S7 edge esetén.