A gyulladó mobilok ellenére is sokan bíznak a Samsungban

samsung galaxy note 7
Október elején véget érhet a csereprogram
Vágólapra másolva!
A Samsung Electronics megerősítette, hogy a Note7 készülékcsere-program indulása óta Európában immár a Galaxy Note7 okostelefonok 57 százalékát kicserélték, októberben véget érhet a program. Egy páneurópai felmérés szerint a felhasználók Samsungba vetett bizalma nem ingott meg a kigyulladó mobilok miatt.
Vágólapra másolva!

Szeptember 19-e óta a Galaxy Note 7 tulajdonosok 90 százaléka új Galaxy Note 7 készülékre, míg 3 százalékuk másik Samsung Galaxy készülékre cserélte korábbi Note7 okostelefonját - közölte a cég.

A készülékcsere program előrehaladtával a vállalat folyamatosan emlékeztette az európai Note 7 tulajdonosokat, hogy kapcsolják ki okostelefonjukat és a Samsung készülékcsere programja keretében cseréljék újra készüléküket. A csereprogram a jelenlegi állást figyelembe véve

Európában akár már október elején befejeződhet.

Éppen ezért a Samsung a készülékcsere-program részeként október 28-tól Európa-szerte újraindítja a Galaxy Note7 forgalmazását.

Október elején véget érhet a csereprogram Forrás: AFP/2016 Getty Images/George Frey

Egy páneurópai felmérés szerint a felhasználók Samsungba vetett bizalma nem ingott meg. Az 5000 brit, német, francia, spanyol és olasz felhasználó bevonásával készült kutatás megmutatta, hogy a megkérdezettek többségének (61 százalékának) nem változott a Samsungról mint márkáról kialakult véleménye a Galaxy Note7 csere miatt,

sőt, 15 százalékuk pozitívabban ítéli meg a Samsungot.

A Samsung megerősítette, hogy a viszonteladókkal való szoros együttműködés, a napi szintű közvetlen kapcsolat a felhasználókkal, valamint a szoftverfrissítés mind-mind pozitív hatást gyakoroltak a készülékcsere-programra.

Az akkumulátorhibák ellenére sem csalódott a többség a cégben Forrás: AFP/Jung Yeon-Je

A Samsung Európában minden Galaxy Note7 tulajdonosnak több biztonsági üzenetet is küldött, amelyben arra kérte őket, hogy cseréljék ki készüléküket. Emellett

az összes Galaxy Note7 okostelefon szoftverfrissítést is kapott,

amely 60 százalékban korlátozza a Note7 készülékek akkumulátorának maximális tölthetőségét.

Így ismerheti meg a biztonságos mobilt

David Lowes, a Samsung Electronics Europe marketingigazgatója arra biztatja a felhasználókat, hogy a számos opció valamelyikével győződjenek meg arról, hogy új Galaxy Note7 készülék van a birtokukban.

„Minden vásárlónk használhatja az online széria szám (IMEI szám) ellenőrzőt a Samsung.com weboldalon, amikor pedig kézhez kapják új készüléküket, a zöld színű akkumulátor szimbólumnak és a csomagoláson lévő fekete négyzetnek köszönhetően száz százalékig biztosak lehetnek abban, hogy egy új szériás Galaxy Note7 készüléket tartanak a kezükben."

A Galaxy Note7-tel kapcsolatos további információ a http://www.samsung.com/hu/note7exchange/ weboldalon érhető el.